Fra syvende himmel til den mørkeste kjeller

Created 326 dager siden
by Roger Hojem

Tags:
Categories:
Views: 681
Taper aldri når Peder er ringside.
Rundt 50 Liverpool-supportere hadde tatt turen til King Kenny. Nye medlemmer melder seg inn og det er god stemning allerede en time før kampstart. Peder Kofoed er ringside på Anfield og med Peder på plass, så taper Liverpool aldri Han har lagt ut på facebook at alt er i orden og er på plass. Vi føler oss trygge på at dette vil gå veien

Dårlig start
Roma starter kampen bra og står høyt og legger litt press på Liverpool. På midtbanen herjer spiller nummer 4 en med fult av tatoveringer. Rune Edøy påpeker flere ganger. - Kjøp denne spilleren han er veldig god og dominerer. 

Når et langskudd går over hanskene til Loris Karius og i metallet rett over hodet på tyskeren så blir vi betenkt. Det ville ha vært en gedigen keepertabbe og Youtube klassiker om keeperen som var redd ballen.

- Du kan ikke komme til CL finale uten keeper. Nå må Klopp kjøpe en ny keeper.. Han er alt for liten, har ikke rekkevidde og er redd ballen, roper Edøy som ikke liker utviklingen.

Lenger borte sitter keeper veteran Steinar Gjøstøl og fortviler over Karius.

- Dette holder ikke og ser jo ut som om han er nervøs. Liverpool har et keeperproblem, sier han som mange mener er den beste keeperen som noengang har vokst opp i Kristiansund

Magisk
Når OX må gå ut med skade etter vel 15 minutter, så er det helt stille i lokalet. Nok en alvorlig skade på en nøkkelspiller og formspiller. Folk reiser seg og klapper forsiktig og føler med OX. 

Liverpool begynner og ta mer og mer over og får større bakrom å leke seg i. Mane kommer til flere store muligheter og brenner dem. Edøy river seg i det lille håret som er igjen, men virker mer optimist nå. Ved siden sitter Eilif Odde og Magne Fiskvik som liker det de ser og tror det er bare et tidsspørsmål før det smeller. Plutselig får Mohamed Salah ballen på 16 meteren og smeller ballen i krysset. Et av de vakreste målene i Cl. Det smeller også i lokalet og folk jubler, danser og vil ha mer.

Når Salah scorer nok en fantastisk mål rett etterpå så føles det ut som jordskjelv. Liverpool, Liverpool, Liverpool runger utover hele lokalet taktfast i flere minutter. Salah verdens beste fotballspiller blir også hyllet som den største guden av dem alle.

Villeste av det villeste

Folk var i gledesrus i pausen og de fleste var enig i at det var viktig å holde nullen. 2-0 var et godt utgangspunkt før møte i Roma. Andreomgangen startet som førsteomgang avsluttet og Liverpool målene rullet inn Etter 70 minutter ledet Liverpool 5-0 og supporterne skjønte ikke hva de var vitne til. Liverpool var helt magisk og bare feide italienerne av banen. Folk stod og sang og hyllet heltene og håpet både på 7-8 mål.

Vi er vitne til en fotball som du sjelden for oppleve. Liverpool spillerne er som noen løver og er over alt. Italienerne er som et skadet rovdyr og lett bytte for Liverpool.De produserer sjanser på sjanser og en fotball fra en helt anen planet. The Kop er helt magisk og forstår at dette er en av de største kveldene i Europa noensinne- 5-0 i semifinale i CL og fortsatt 20 minutter igjen.

Det er heller ikke noe å utsette på stemningen i King Kenny. Sangene runger utover lokalet og supporterne nyter øyeblikket. Nå blir det CL finale og på en lørdag vil det bety stinn brakke og enorm omsetning og forhåpentligvis vinne bøtte nummer 6. Vi frykter ingen og sender Peder Kofoed og da er vi trygge

Ved siden av meg sitter Birger Hoem. Han har virket iskald og rolig i hele kveld. Tippet storseier til Liverpool på oddsen og at Lovren score. 

- Det blir 7-0 og Lovren og Mane scorer sier Birger Hoem.

- De har gitt opp roper Rune Edøy. Tenk å komme til CL finale uten keeper. Det har ikke skjedd før, sier Edøy og tar seg en sup brus


Kunne like godt satt inn Angvik

Klopp velger å ta ut Salah å sette innpå Ings på kanten. Det skulle vise seg å få store konsekvenser. Plutselig scorer italienerne to mål ut fra intet og skaper et lite håp før returen i Roma. Dette var helt unødvendig og akkurat det samme som skjedde på lørdag mot WBA. Ledet 2-0 tok ut Salah og slapp inn to dritt mål. Typisk Liverpool og lærer aldri. Ingen kan belaste Karius for målene.

Stemningen i lokalet faller naturlig noen hakk. De frykter bare ikke at det blir blodbad i Roma, men også at Liverpool kan ryke ut. Etter og ha summet oss litt, så går det opp for oss at vi har et bra utgangspunkt.


Vi klarer dette
- De snur ikke engang til og vinner med 3 mål som mot Barcelona og forresten så scorer vi borte. Hold Salah på banen i 90 minutter er beskjeden fra Rune Edøy

- Sette innpå Danny Ings, så kunne du like godt ha satt innpå Jan Roger Angvik fortsetter Edøy som er helt klar i sin sak at Ings er ferdig i Liverpool.

- Ta det rolig sier Eilif Odde. Vi har vært vitne til en fantastisk fotballkamp. Dette klarer vi og greit med litt spenning før returen, sier  kultursjefen i TK og drar på smilebåndet.

- Dette fikser vi enkelt skyter Birger Hoem inn og virker kald som en fisk

- Går veien dette hevder Magne Fiskvik. Vi må bare kjøpe oss en ny keeper og kanskje vi kan starte med en innsamling her internt og så får vi se om vi ikke klarer å selge noen eiendommer og gliser rått.

- Dette er den villeste fotballkampen jeg har sett sier Johnny Rotvær. fra det helt magiske til de mørkeste daler. Hvorfor ta ut Salah. De to dritt målene satte en demper på kvelden, men vi skal klare dette kompis. Vi skal til finalen, avslutter lederen av Liverbirds Kristiansund

Folk rusler hjem, klemmer på hverandre og er enige om at dette skal vi klare. Vi skal til finalen og footballs coming home

YNWA


King Kenny Liverool - Roma.jpg