Dønn ærlig

Created 278 dager siden
by Roger Hojem

Tags: CL Fa-cupen Liverpool Manchester United rivaler
Categories:
Views: 510
Venner og rivalisering
Jeg kjenner mange gode Manchester United supportere som er noen av mine beste venner. Vi har samme lidenskap, men holder med forskjellige lag. Alle vet hva jeg mener om Manchester United og har aldri lagt skjul på det. Jeg er vokst opp med rivalisering og du fikk det nesten inn med morsmelka at de var fienden. Når det skal sies har jeg veldig respekt for klubben, historien og hva de har prestert. 


Dårlig eller fin sommer
Den neste uken avgjør om det blir en fin eller dårlig uke for oss Liverpool og Manchester United fans. Det er ikke til å legge skjul på at vi ikke ønsker våre rivaler suksess. Den flotteste sommeren for oss som holder med Liverpool er at Chelsea vinner over Manchester United i FA-cupfinalen på lørdag og vi vinner CL finalen neste lørdag. Da blir sommeren en lang fest og reprise på 05 hvor Arsenal slo Manchester United på straffesparkkonkuranse i FA- cupfinalen og vi vant tidenes CL finale. Det er lov å drømme å håpe.

Det verste scenariet er om Manchester United vinner FA-cupen og Liverpool taper CL finalen. Da blir det gravøl og en lang sommer. Hvem sier at ikke fotball påvirker hverdagen og den neste uken vil avgjøre om det blir en flott eller dårlig uke.

Jeg setter pris på dønn ærlighet og at Manchester United supportere som er hyggelig og ønsker oss lykke til er bare tull. De håper innerst inne at vi skal tape  Selv om det er bra for engelsk fotball at lag gjør det bra i Europa, så klarer vi ikke tanken på at fienden skal vinne den gjeveste pokalen

Blir det 6 times. Bildet fra Old Trafford i 06