Tragisk

Created 275 dager siden
by Roger Hojem

Tags:
Categories:
Views: 1247
Ingen fortjente å vinne
FA-cupen er en turnering med lange og stolte tradisjoner og vi som vokste opp med engelsk fotball gjennom tippekamper på 70 tallet så var dette årets største begivenhet. Vi gledet oss i flere uker. De siste årene har dessverre cupen ofte blitt nedprioritert pga at topplagene har prioritert CL og klare topp fire. Det å spille i den gjeveste turneringen og money talks

Tragisk dag for fotballen
Chelsea og Manchester United møttes i finalen. To av de beste lagene i England og de best betalte spillerne. Alt lå tilrette for en god finale. Det var bare et problem. To av de mest kyniske managerne i verden ledet hvert sitt lag. To managere som hater hverandre og som hater å tape. Størst spenning for oss nøytrale var om de to managerne kom til å gå i tottene på hverandre.

Kampen ble 90 minutter med kynisk fotball. Helt forferdelig  og en finale som ingen fortjente å vinne og en skam for engelsk fotball. Chelsea tok ledelsen på straffespark midtveis i førsteomgang og fra da av så var ikke Bruno Conte sitt lag mer interessert i å spille fotball. Jose Mourinho er for mange kjent for å være klodens mest kyniske person møtte sin overmann. Møtte seg selv i døra og fikk den rett i trynet og  ble rett og slett slått ned. De hadde ingenting å komme med og dermed ble Chelsea mestrer i det som blir husket for en av tidenes dårligste finale gjennom alle tider

Gratulerer Chelsea som mestrer, men ingen fortjente noe som helt. Rett og slett en skam, men slik blir det når to kyniske djevler møtes. Faktisk smakte det veldig godt at Mourinho fikk smake sin egen medisin. Hadde de tatt ledelsen så hadde heller ikke de kommet til å prøvd på noe som helt offensivt. Da hadde alle mann ligget og forsvart seg og spilt kynisk og drøyd tid. 

Håper CL finalen blir bedre og at begge lag tør å angripe og det blir en åpen kamp. Det fortjener millioner av  supportere som følger kampen på tv. Slike managere som Conte og Mourinho ødelegger fotballen.  De vinner pokaler for de har flere av de beste spillerne og alltid fått kjøpe fra øverste hylle, men kan umulige vinne nye fotballhjerter på den måten de ønsker å spille fotball på.

Møtte seg selv i døra