11 luker igjen

Created 153 dager siden
by Roger Hojem

Tags: 11 CL Johnny Rotvær King Kenny Liverbirds Kristiansund Liverpool PSG
Categories:
Views: 335

Slike kvelder vi drømmer om
Liverpool vant 3-2 hjemme mot PSG i en høydramatisk avslutning. Liverpool var klart best under flomlyset på Anfield og elektrisk stemning. Det er slike kvelder vi elsker å oppleve. Supporterne fra Frankriker holdt det gående fra første spark på ballen og var med på å by opp til fest. De fleste i bar overkropp.

I King Kenny satt vel 50 røde supportere og fulgte dramaet. Liverpool leverte sin beste kamp for sesongen og overkjørte PSG i store deler av kampen. Dette var slik vi var vant til å se Liverpool i fjor med høyt press, tempo og holde trykket oppe.

Holdt på å spolere festen

Liverpool ledet 2-0 og hadde full kontroll, men to unødvendige baklengsmål holdt på å ødelegge kvelden. Bobby Firminio som ble kastet innpå i sluttminuttene hadde ingen planer om å avblåse festen og sendte Liverpool supporterne til himmels.

Gledescener
Det var enorme gledescener i King Kenny. Det bare eksploderte og selv ble jeg løftet til himmels av en stor svett supporter som hadde gitt alt, men han hylte inn i øret på meg.

Bobby Firmino, Bobby Firmino, Bobby Firmino runget utover lokalet. Det er akkurat slike øyeblikk vi drømmer om

Gledelig er at flere ungdommer har meldt seg inn og koser seg med kamp, dart, biljard og det er viktig med rekruttering. Det nærmer seg 300 betalende medlemmer og klubben drives veldig bra. Vi håper på flere slike kvelder.

Går veldig bra
- Trenger Liverpool å gjøre hver eneste kamp til en nervekamp, sier klubbens leder Johnny Rotvær

- Det går veldig bra. Oppmøte på kampene har doblet seg og vi nærmer oss 300 betalende medlemmer.

- Alle 80 plassene på julebordet ble revet bort på noen dager. Det er mye morsommere å se fotball å oppleve slike kvelder med likestilte enn å sitte på pub med fienden, folk som ikke er spesielt interessert i fotball eller sitte hjemme i sofaen å trykke på pc samtidlig, sier Rotvær.

Her går jo pengene tilbake til medlemmene og ikke eiere. Du finner ikke bedre lokale å se fotball enn i King Kenny. Byens storstue med de beste fasiliteter. Mange store tv skjermer, gode sitteplasser, nye møbler, egen bar, dart, biljard og ikke minst de beste supporterne. Vi snakker ekte rød kjærlighet.

Ser bra ut
Må bare  innrømme at dette ser veldig bra ut. Selv om vi også i kveld slapp inn to mål, så virker forsvaret mer solid og laget komplett. Endelig klarer Liverpool å score på slutten og avgjøre en kamp. Vi har også klart å vinne jevne kamper.  Skal Liverpool ta et steg videre fra de siste sesongene, så er det å bli bedre bakover og tette igjen og styre kamper og spille på resultat. I går styrte vi hele kampen, men en grov feil ac Salahholdt på å koste oss dyrt. 

I fjor startet vi også sesongen ved at det lugget litt framover, mens bakover var det bingo. Klopp har klart å stramme igjen bakover og er ikke redd for at Liverpool ikke kommer til å score nok mål. Stallen virker sterkere enn på flere år. Flere av ungguttene har tatt neste steg og det begynner å komme inn en del rutine i laget. Det er lenge til mai og ingen som har vunnet noe som helst i september, men det er lov å være optimist

11 igjen
Vi har startet nedtellingen til finalen og det er 11 luker igjen vi skal åpne før den tid. Det er en lang vei og det er ingen grunn til å ta av etter bare 1 kamp, men det var viktig å komme godt i gang. Sist sesong så dominerte vi alle kamper, men startet med 3 uavgjorte etter at det glapp på slutten. Denne gangen var det Liverpool sin tur å avgjøre på slutten.CL 2018/19