Supporter med navnet sitt i gullskrift i Guinness Book of Records besøkte King Kenny

Created 149 dager siden
by Roger Hojem

Tags: Guinnes Book of Records Liverpool Stephan Schle
Categories:
Views: 663
King Kenny oppnår nye høyder.
Liverpool går fra seier til seier og supporterne i Kristiansund stormer til King Kenny. Lørdag var rundt 60 supportere samlet og etter hva Spiceboys kjenner til var det elektrisk stemning. Rune Edøy hadde besøk av 16 røde supportere fra hele landet og de satte virkelig sitt preg på stemningen. Oppsanger Øyvind Borge stemte i og allsangene runget utover lokalet med en desibel styrke som kan være farlig for omverden.

World Record Hitch - hiker besøkte King Kenny
Rett før avspark kom det inn en Liverpool-supporter fra Tyskland på  vel 50 år med en gedigen ryggsekk.Stephan Schlei bestemte seg for over 20 år siden at han skulle besøke alle de europeiske ligaer og flest mulig stadioner. Han har vært på 1760 godkjente FIFA stadioner og over 3300 kamper. Han var første gang på Anfield i 1974  Liverpool mot Everton 0-0 og siste gang i 1993. Sett Liverpool ca 25-30 ganger.  Når han fikk høre om det unike Liverpool miljøet i King Kenny, så var ikke valget vanskelig. Søndag skal han på KBK kamp og han trivdes godt i King Kenny. Etter kampen satte de på tysk fotball slik at han fikk følge med i hva som skjedde i Bundesligaen.

Fikk overnatte i selveste Kongsgården
Lederen i Liverbirds Kristiansund Johnny Rotvær tok med Stephan Schlei hjem til ærverdige  Kongsgården og sørget for at han fikk god, mat, drikke og en god seng og sove i. World Record Hitch- hiker reiser verden rundt med kun en ryggsekk. 

Snakk om gjestfrihet og YNWA forplikter. Ikke alle som  får overnatte og får full losji og service i en ærverdig Kongsgård, men når du har navnet ditt med gullskrift i Guinness Book of Records, så er det vel på sin plass.


Stephan Schle reiser videre mandag etter KBK kampen med hurtigbåt til Trondheim og dermed blir det en natt til i den ærverdige Kongsgården. Stephan Schle holder på å skrive bok og lederen i Liverbirds Kristiansund vil bli nevnt i boken for sin gjestfrihet og den fantastiske personen han er

Smil, klemmer og vennskap
Det er så herlig å være medlem i den røde familien. Du blir møtt med hvite tenner og myke hender og ønsket velkommen. Det deles ut bamseklemmer akkurat slik som Jurgen Klopp gjør det. Vennskap betyr enormt og alle er hjertelig velkommen. Snart passeres 300 betalende medlemmer og oppmøte på kampene stiger og økonomisk går det bra.

Ekte rød kjærlighet

Alt går tilbake til medlemmene. Ingen lønninger, ingen eiere som skal ha sitt utbytte. Alt gjøres på dugnad av noen fatastiske ildsjeler. I ettertid er det ingen tvil om at King Kenny burde ha vært for minst 20 år siden. Det å ha sitt eget lokale i stedet for å flytte fra pub til pub er det beste som har skjedd.

Alt er bygget opp i sportslig motgang og når du ser på lokalet med fult av store tv skjermer, flotte gode møbler, egen bar, de beste fasiliteter, så er det ikke vanskelig å forstå at dette er eldorado. Her er det kun ekte supportere. Ingen skap supportere, erkerivaler, ikke folk som er ute for å se fotball, treffe andre. Vi snakker ekte rød kjærlighet.

6 strake
Liverpool slo Southampton enkelt 3-0 uten å imponere. Laget virker bunnsolid, men ingen som tar av og vi tar en kamp omgangen. Fortsatt 32 kamper igjen å spille eller rettere sagt 96 poeng.  Liverpool trenger nok minst 75 poeng av disse for å ha håp om å vinne ligaen. 94 poeng holder muligens, men ser ut som om topplagene plukker jevnt med poeng og slår de fleste antatt svakere lag.

De to neste kampene i PL venter Chelsea borte og Manchester city hjemme. 4 poeng i disse to kampene ville ha vært fantastisk. De innbyrdes oppgjørene mot de antatt 6 topplagene blir avgjørende.

Happy days

- Vi tar ikke av, men du verden så herlig det er å være Liverpool-supporter om dagen, sier Johnny Rotvær

- Se den gode stemningen, vennskap, smilet som preger lokalet. Vi spiller fantastisk fotball og  så herlig å se at smilet og det gode humøret som preger Liverpool FC og King Kenny.

- Neste lørdag er det kamp mot Chelsea klokken 18,30. Skal ikke se bort fra at rundt 80 ekte supportere sitter ringside.

-  Julebord lørdag 3 november. Alle 80 plassene revet bort på noen dager. Folk støtter virkelig opp og herlig å ha sitt eget lokale. Økonomisk går det veldig bra og alt går tilbake til medlemmene. Alt gjøres på dugnad, avslutter Johnny Rotvær og deler ut bamseklemmer 


Stephan Schlei takker til alle Liverpool-supportere 
Aldri opplevd maken til gjestfrihet og vennskap. Gratis overnatting, mat, drikke, fikk billett til kampen, KBK drakt, skjerf, gratis hurtigbåt til Trondheim og mange nye venner.

Stephan Schlei har aldri hatt mobil, er ikke på Facebook, er på internett ca hver tredje mnd. Lever et primitivt liv og sover de fleste netter under åpen himmel. Når Johhnny kjørte han til hurtigbåten i dag, så kom tårene. Tusen takk alle fantastiske Liverpool-supportere i Kristiansund for den gjestfriheten dere viser. En spesiell takk til Johnny Puma Rotvær for en person og for et stort varmt hjerte Tusen takk til Stephan Schlei at vi fikk bli kjent med deg.

YNWA Stephan SchleGuiness Book of records Johnny og Stephan.jpg Stephan sammen med Uglan.jpg Stephan Schlei.jpg