Liverpool-supporterne ringer julen inn

Created 173 dager siden
by Roger Hojem

Tags:
Categories:
Views: 290
Tradisjonelt julebord
80 Liverpool-supportere treffes i ærverdige Skipperforeningen sitt lokale for å kose seg med julemat og noe godt i glasset. Etterpå drar de ned i King Kenny for å se Arsenal vs Liverpool.

Det hele startet 14 desember 08 da Johnny Rotvær inviterte noen Liverpool - supportere i Kongsgården. i 2013 hadde det vokst så stort at vi flyttet over sundet til da Rica hotell og i 2014 var det på Dødeladen og fra 2015 har Liverbirds Kristiansund arrangert julebordet.

Det er et proff opplegg med veldig flott pyntet lokale, juletre med mange gaver under og alt er eksklusivt. Dette er uten tvil et av årets høydepunkter og det blir ikke jul uten at Liverpool-supporterne ringer julen inn.

Kamp
Like tradisjonelt som det er julebord, så kombineres dette med kamp. Det hele startet med Liverpool - Hull 14 desember 08 og kampen endte 2-2. Det har vært en del nedturer på kampene i forbindelse med julebordene, men også opptur når vi knuste Manchester City 4-1 borte. Skulle Liverpool vinne over Arsenal i dag i London, så vil det nok ta helt av i King Kenny. 

Samhold
- Dette er uten tvil et av årets høydepunkt, sier grunder Johnny Rotvær

- Hvem skulle tru at dette skulle utvikle seg slik fra rundt 10 stk til 80 stk. Dette er en tradisjon som er kommet for å bli. 

- Det å kunne arrangere julebord i sitt eget lokale er jo bare fantastisk. 

- Samholdet mellom oss i den røde familie er enestående. Vi tar vare på hverandre og står sammen i med og motgang. Er det noen som er litt nede, så er vi der da også, påpeker klubbens leder.

-  YNWA forplikter og  vi er verdens største og flotteste familie, avslutter Johnny Rotvær som er den eneste som har deltatt på samtlige 11 julebord
Johnny Rotvær grunderen av  Liverpool julebord