RØD jul i år også!

Created 109 dager siden
by Roger Hojem

Tags: Everton Liverpool Origi
Categories:
Views: 189

Thriller
Mange Liverpool-supportere hadde tatt turen til King Kenny for å få med seg det 232 Merseyside derbyet. Det ble en thriller med enormt tempo, sjanser begge veier og nerver i høyspendt. Liverpool måtte vinne for å henge med helt der oppe og aldri lett mot Everton. De kampene lever sitt eget liv og det er ofte snakk om marginer.

Magisk
Det stod 0-0 når det var spilt 96 minutter og de fleste hadde innstilt seg på 0-0, men så dukker Origi opp og scorer et merkelig mål og supporterne går fullstendig av hengslende. Helt ville gledescener og kan ikke tru det de har opplevd. På Anfield går Klopp også fullstendig amok i ville gledescener og stormer banen. Dette betyr mer enn tre poeng. Denne seieren kan gi en bust inn i de neste kampene som kommer tett som hagel. Trengte en opptur etter en tøff uke og endelig var marginene på vår side.

Har ikke scoret et avgjørende mål på overtid på flere sesonger, men rotet bort poeng ofte på overtid. Endelig var det vår tur og det føltes der og da så rettferdig og endelig var gud på vårt lag.

Taper aldri
Peder Kofoed satt ringside på Anfield og vinner alltid når han er der. Må vel nærme seg 10 strake seirer når Peder er i Liverpool.  Jeg må innrømme at jeg føler litt med Everton. De spilte en god kamp og for engang skyld spilte de flott fotball og holdt ballen i laget og var ikke bare kriging og traktor som vi har vært vant med. Everton er et godt lag og skjønner hvorfor er ligger så høyt oppe på tabellen

Tett
Topplagene fosser videre i PL og avgir kun poeng innbyrdes og derfor var de tre poengene til Liverpool så viktig. 36 poeng på 14 kamper er helt fantastisk og over all forventning. Det er bare så synd at Manchester City er like suveren som i fjor og de andre topplagene også vinner uke etter uke. Det handler om å henge med fram til nyttår og så vil topplagene skille seg ut.

De neste ukene blir avgjørende og hele 7 PL kamper og en avgjørende kamp i CL gjenstår før nyttårsaften. Det er ingen grunn til å ta av, men akkurat nå nyter vi øyeblikket. I går gikk supporterne hjem fra King Kenny med verdens største og flotteste smil og vel vite om at det blir RØD jul i år også. Liverpool er RØD og Manchester er  LYSEBLÅ!!Origi matchvinner.jpg