Liverpool ga Manchester United julegave

Created 90 dager siden
by Roger Hojem

Tags: Klopp Liverpool Manchester United Mouriniho
Categories:
Views: 224
Ydmyket Manchester United
Jeg kan aldri huske sist Liverpool overkjørte Manchester United så mye. Det var som den berømte gå turen i parken eller som engelskmennene kaller det walk in the park. Det at det bare stod 3-1 på resultattavlaetter 90 minutter  er en gåte. Burde ha vunnet med minst det dobbelte. 

Det er like herlig hver eneste gang å slå Manchester United. Kampen søndag føltes som 90 minutter med ståkuk og tilslutt en herlig lang orgasme. Kunne ikke fått en bedre start på ferien og julen. 

Top og the league
Liverpool tok dermed tilbake tabelltoppen og er 19 poeng foran erkerivalen. De framstår som et synkende skip og da passet det bra at de bodde på Tiitanic hotellet. Måtte det bare fortsette å synke.

Herlig å se Mouriniho lide og se han bare blir gråere og gråere.Dessverre var det siste gangen vi fikk se han på Anfield. Dagen etterpå kom meldingen om at han dessverre har fått sparken. Jeg har aldri likt portugisern og har aldri lagt skjul på det. Vunnet mange titler, en god CV, men en kynisk djevel som går over lik for å vinne

Solskjær julegaven til Manchester

Bare noen dager etter at Liverpool hadde pisset på Manchester United ble Ole Gunnar Solskjær presentert som manager. Plutselig ble det halleluja stemning blant Manchester United fansen og julen kom tidlig til Manchester. I min og Solskjær sin hjemby har det oppstått vekkelsesmøter og gamle Solskjær drakter med 20 Solskjær på ryggen er tatt fram. Det berømte og mye omtalte skiltet på Bjørnehaugen har fått 20 Legend .På supporterpmuben har supporterne igjen begynt å røre på seg.

Fantastisk person
Ole Gunnar Soldkjær er en fantastisk person, menneske, og en alle bare blir glad i . Hele familien er enestående og en fantastisk ambassadør for Kristiansund og Norge. Selv om Ole Gunnar har som Livrrpool - supporter påført meg mye smerte og lidelse, så er jeg glad i han.

Som Liverpool-supporter og rivalisering kommer jeg ikke til å ønske han sportslig suksess. Jeg er dønn ærlig og hatet og rivaliseringen til Manchester er for stort og jeg håper alltid de skal tape alle fotballkamper. Rivaliseringen snakket jeg og Ole Gunnar en del om i vår når jeg trente en av sønnene i sjakk og det har helt sikkert Ole Gunnar full forståelse for. Hadde han trent en annen klubb hadde jeg ønsket han sportslig suksess. Jeg under Ole Gunnar og hans familie all hell her i livet, men at jeg håper Manchester United taper

Jeg er som sagt veldig glad i familien til Ole Gunnar og det han har fått til og skapt er et eventyr. Er umulig å forstå hvor stort og fantastisk det er. Han har hele tiden vært jordnær, ydmyk og en person alle blir glad i.

Når du trente Cardiff  ønsket jeg at du vant alle kampene bortsett fra mot Liverpool og den tapte du 3-6 heldigvis for oss 

YNWA

shaq-jubel.jpg