Julenissen kom plutselig på besøk

Created 89 dager siden
by Roger Hojem

Tags:
Categories:
Views: 450
Onkel Roy
Manchester City skulle spille hjemme mot Crystal Palace normalt tre enkle poeng før julen ringer inn. Så tok plutselig tidligere manager Roy Hodgson på seg jobben som julenisse og serverte Liverpool en fantastisk julegave. Crystal Palace vant 3-2. Tusen tusen takk onkel Roy❤️

Dermed leder Liverpool med fire poeng til Manchester City og ikke nok med det så tapte også Chelsea hjemme mot Leicester.  De fire siste sesongene har de som ledet til jul vunnet ligaen og bare 7 ganger i PL sin historie har de ikke vunnet serien. Liverpool har ledet tre ganger når juleklokkene har ringet julen inn uten å vinne, så vi tar ikke av. Tror fortsatt må opp mot 94-95 poeng. Håper City går langt i alle cuper og at de begynner å fokusere på CL i februar.

Solskjær den nye frelseren
Manchester United vant 5-1 borte mot Cardiff og Solskjær blir hyllet som en frelser og i Kristiansund har Manchester United fansen opplevd vekkelsesmøte og julen er jo tiden for å bli religiøs. Nå er det bare finne fram gamle Solskjær drakte med 20 Solskjær på ryggen selv om den har blitt litt mindre. Ny Solskjær effekt, så får vi se hvor lenge de roper halleluja. Gratulerer med flott start Ole Gunnar. Fortsatt er dere 19 poeng bak Liverpool, så vi frykter ikke dere i år.

Tar ikke av
Selv om Liverpool leder med fire poeng, så er det ingen grunn til å ta av å rope halleluja for oss med hjerte i Liverpool. Vi har stått der i med og motgang og akkurat nå nyter vi tabelltoppen og drømmer selvsagt om gull. Nå er det to hjemmekamper mot Newcastle og Arsenal før turen til Manchester å møte City. Leder vi fortsatt med fire poeng etter den kampen, så ser det bra ut. Laget virket komplett og er da ferdig med flere av de tøffeste kampene.

Julenisse.jpg