fredag 22. mars 2019


Stygt, men flott

Føles vidunderlig herlig
Liverpool leverte en dårlig kamp mot  the Eagles  Crystal Palace, men når Mohamed Salah satte inn seiersmålet ca 5 minutter før slutt så føltes det helt vidunderlig deilig. Det var både påskeaften, 17 mai og julaften på engang. Ingenting smaker bedre enn å vinne på dårlige dager og du må vinne stygt noen ganger. Det kjennetegner et topplag.

70 prosent sjanse på Cl neste sesong
De tre poengene borte mot Palace økte mulighetene til 70 prosent sjanse for at Liverpool spiller CL neste år også. Det er så viktig å delta regelmessig ,med hensyn til penger, spillere og Klopp sitt byggverk. Liverpool har fortsatt gode muligheter til å vinne CL, men det største hinderet møter oss i kvartfinalen Manchester City. To fantastiske lag som spiller fotball på et nivå du sjelden opplever i England, men laget fra Manchester er enda skarpere og råere. Alt kan skje over to kamper og mellom der kommer Everton kampen. Vi går en skikkelig tøff uke i vente og vi får håpe at Klopp sine disipler hever seg.

Jeg tror at vinner Liverpool sine tre siste hjemmekamper mot Bournemouth, Stoke og Brighton så har vi Cl plass, mulig vi må vinne en av de tre bortekampene mot Everton, WBA og Chelsea. Vi ligger foran skjemaet, men ikke råd til feilskjær. Nå er det bare til å toppe laget og ta en kamp om gangen


Ørn.


No Comments


Add Comment

Lagt inn 354 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 852 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys