fredag 22. mars 2019


En kveld for evigheten

En natt for evigheten
4 april 2018 vil bli en kveld vi sent vil glemme. King Kenny var fylt til randen av feststemte supportere i Liverpool drakter og skjerf. Du kjente allerede når du kom inn døren at det var en helt magisk stemning. Kun våre egne, ingen fiender og kun ekte supportere. Liverpool FC skulle ut mot det som mange betrakter som verdens beste fotballag for dagen Manchester City. Penger vs sjel og kjærlighet. Du kan kjøpe deg til suksess, men ikke ekte supportere. De som står der i med og motgang og som aldri svikter klubben i sitt hjerte.

Vi er utrolig heldig som har eget lokale og styret i Liverbirds Kristiansund gjør en helt fantastisk jobb og et bevis på at det er marked for en slik supporterklubb. Utrolig å se den gode oppslutningen, engasjementet og lokalet er jo en drøm for oss supportere. Finnes ikke et flottere lokale i Norge. Utrolig herlig å se godt voksne menn og damer pynter seg til kamp i klubbens effekter og går  mann av huse for å bidra. Slike CL kvelder som dette er helt magisk og atmosfæren og trykket i lokalet var på bristepunktet.

Ubeskrivelig
Liverpool vant 3-0 i en helt syk fotballkamp. Manchester City hadde ikke en eneste målsjanse på 90 minutter. Når sist har det skjedd? Vi snakker om et lag full av superstjerner som har feid gulvet av motstandere denne sesongen og  virket uovervinnelig.

80 år og går bananas

Stemningen på The Kop var helt magisk, men det var heller ikke noe å utsette på stemningen i King Kenny. Folk stod oppreist, danset og jublet som om de hadde vunnet Cl når Liverpool målene tikket inn. Ved siden av meg satt Karin som snart fyller  80 år iført Liverpool skjerf fra Bill Shankly tiden. Hun går bananas og blir revet med når målene tikker inn. Hun har ikke en mulighet til å styre sine følelser og  vifter med skjerfet og synger Liverpool sanger.  

- Dette er helt ubeskrivelig, sier Karin og jeg gleder meg til Everton kampen og returen om en uke.

- Jeg hadde hørt mye om Liverbirds Kristiansund og King Kenny, men at det var så rått hadde jeg ikke drømt om.

- Veldig gode fasiliteter og mange tv skjermer. Satt litt langt fra i første omgang, men når jeg flyttet meg litt nærmere i andreomgang så var det nesten som å sitte ringside.

- Dette var stort og den måten jeg ble tatt imot og ønsket velkommen er the Liverpool way, avslutter den spreke pensjonisten og tar seg en slup øl ,mens hymen runger utover lokalet

Kun halvveis
Selv om vi prøver å holde oss godt plantet på jorda og at vi kun er hallveis, så er det ikke lett. Selvsagt kan Manchester City fortsatt gå videre, men vi kunne ikke fått et bedre utgangspunkt. Jeg tror at Liverpool også vil score borte mot Manchester City og da må City score fem mål.

Nå venter Everton på lørdag og der vil nok Klopp stille et ganske redusert lag. Alle tanker nå går mot returoppgjøret mot Manchester City på tirsdag. Da vil det garantert være stinn brakke og rundt 80 ihuga Liverpool fans i King Kenny. Vi er 90 eller 120 minutter fra semifinale i CL.

Kan vinne CL
Jeg har hevdet det hele sesongen at vi kan vinne Cl Har spilt helt outstanding fotball og er mestscorende laget i turneringen og har dominert de fleste kamper. Starter turneringen med tre uavgjorte kamper etter og ha hatt marginer mot oss, Det er bedre å ha marginene på sin side på slutten og det er små maginer som avgjør. Vi får håpe at Liverpool klarer å avgjøre dette tirsdag uten for mye dramatikk

 


Liverpool - Manchester City

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 349 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL Liverpool. Manchester City Spiceboys
Kategorier:
Lest: 463 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys