fredag 22. mars 2019


Et skritt nærmere, men frykter Roma

Et langt skritt nærmere
Liverpool lekte  seg mot Bournemouth og vant 3-0 og hele superrekka scoret. Dermed tok  Liverpool et langt skritt mot topp fire og Salah besatte sin posisjon som PL toppscorer ved å sette inn sitt 30 ligamål for sesongen.

Liverpool har to muligheter til å spille CL neste sesong som betyr enormt for videre utvikling. Klubben er i flott utvikling og har bygget stein på stein. Årets PL sesong ender omtrent på samme nivå som i fjor i antall poeng og mål. i fjor fikk vi 76 poeng og scoret 78 mål og slapp inn 42. Nå står vi med 70 poeng, scoret 78 mål og sluppet inn 35 mål. Kommer nok til å score flere enn i fjor og poeng havner vi nok omtrent det samme. 

Det som er mest imponerende er at vi i år også har deltatt i CL og har spilt mange flere kamper og påkjenning det har. Vi har en tynn stall sammenlignet med våre konkurrenter og brukt lommepenger sammenlignet med dem. Ungutter har fått muligheten til å vise seg fram og både Arnold, Gomes og Robertson har bevist at de har tatt steget og trenger ikke å sprenge banken for å være med i toppen.

Frykter Roma
Har sagt det hele sesongen at Liverpool kan vinne CL, men det er så jevnt og små bagateller som avgjør. Liverpool trakk  Roma på papiret muligens enkleste laget, men jeg er ikke sikker. Håpet selv på Bayen Munchen. Roma er gode og kraftig undervurdert. Det jeg frykter mes ved å møte lag fra Italia at det blir bråk. Italienske fans lager alltid bråk og det vil smelle i Roma. Jeg frykter det verste og ved at Liverpool allerede vil få en straff etter hva  som skjedde før Manchester City så liker jeg ikke tanken på flere tusen engelske fans til Roma. 

Trenger forsterkninger
Liverpool har nesten ikke brukt en krone , men skal de fortsette utviklingen så må de forsterke laget og helst i alle lagdeler. Vi trenger minst to gode midtbanespillere i tillegg til Keita, hvis Can forsvinner. Vi trenger en spiss eller offensiv spiller til slik som Mane og Salah. Det er for tynt bak de tre på topp. Solanke og Ings holder ikke. Ings er ferdig å må bare kvitte oss med, men Solanke er ung og kan bli. Kunne også tenkt meg en midtstopper til av topp topp klasse. Er heller ikke sikker på keeperplassen, men Karius har vært helt okLiverpool flyr høyt

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 340 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 386 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys