torsdag 15. november 2018


Sesongen berget

Cl billetten i boks
Liverpool har virket sliten og ikke helt i form de siste ukene. Søndag vant de 4-0 over Brighton og sikret at det blir CL spill også på Anfield neste år. Det kunne ha vært 10-0. Ikke at Liverpool spilte fantastisk, men Brighton hadde tatt ferie og var i feriemodus. De sikret plassen sist uke og var ferdig for sesongen. Liverpool leverte en godkjent kamp og endte på 75 poeng ett mindre enn i fjor og scoret 82 mål. Manchester City suverene mestrer med hele 100 poeng. Selv om Liverpool leverte en bra sesong og klarte årets målsetning så har de en lang vei å gå. 

Money talks
Det som er viktigst er å være blant de beste i Europa å få tilgang på pengebingen som CL er og være attraktiv for de beste spillerne. Det nytter ikke en sesong og 8 utenfor du må være der regelmessig. Nå har Liverpool vært der to år på rad og Arsenal to år uten og det kan være nok til at laget fra London sanker akterutseilt.

CL finalen
Liverpool vs Real Madrid er helt åpen med spanjolene som små favoritter. Det passer Liverpool perfekt. Liverpool er gode nok til å score fire mål på Real Madrid, men kan også slippe inn fire. Selv om forsvaret har virket litt mer solid etter jul, så er det fortsatt ikke betryggende. Det største problemet til Klopp nå er at han kun har 11 spillere som holder nivået. 3-4 sentrale spillere ute med skade gjør at benken er syltynn. 

King Kenny

Finalen har avspark klokken 20.45 men allerede klokken 17 åpnes dørene i King Kenny. Her vil det nok bli stinn brakke og mange røde supportere vil varme opp i flere timer før avspark. Flere nye vil nok også melde seg inn for å bli med på denne historiske begivenheten og bli med i den røde familien. Uansett utfall av CL finalen, så har det vært en bra sesong. Greit du vinner ikke noe med 4 plasser og tapte finaler. i Liverpool er vi opplært med å telle sølvtøy. 4 plass og CL spill  med tilgang til penger er mye viktigere enn 5 plass å vinne de to hjemlige cupene. 


Liverpool.jpg


2 Comments


  • GeorgeFrogquest 181 dager siden
    Very interesting information and i'm happy that i've found it. I will definitely use something from here in my essay. By the way, can someone write my paper at https://writeanypapers.com/ writing service? I though i could use their help...

    Reply
  • GeorgeFrogquest 181 dager siden
    Very interesting information and i'm happy that i've found it. I will definitely use something from here in my essay. By the way, can someone write my paper at https://writeanypapers.com/ writing service? I though i could use their help...

    Reply

Add Comment

Lagt inn 185 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL finale King Kenny Liverpool Real Madrid
Kategorier:
Lest: 304 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (793)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys