torsdag 25. april 2019


Dønn ærlig

Venner og rivalisering
Jeg kjenner mange gode Manchester United supportere som er noen av mine beste venner. Vi har samme lidenskap, men holder med forskjellige lag. Alle vet hva jeg mener om Manchester United og har aldri lagt skjul på det. Jeg er vokst opp med rivalisering og du fikk det nesten inn med morsmelka at de var fienden. Når det skal sies har jeg veldig respekt for klubben, historien og hva de har prestert. 


Dårlig eller fin sommer
Den neste uken avgjør om det blir en fin eller dårlig uke for oss Liverpool og Manchester United fans. Det er ikke til å legge skjul på at vi ikke ønsker våre rivaler suksess. Den flotteste sommeren for oss som holder med Liverpool er at Chelsea vinner over Manchester United i FA-cupfinalen på lørdag og vi vinner CL finalen neste lørdag. Da blir sommeren en lang fest og reprise på 05 hvor Arsenal slo Manchester United på straffesparkkonkuranse i FA- cupfinalen og vi vant tidenes CL finale. Det er lov å drømme å håpe.

Det verste scenariet er om Manchester United vinner FA-cupen og Liverpool taper CL finalen. Da blir det gravøl og en lang sommer. Hvem sier at ikke fotball påvirker hverdagen og den neste uken vil avgjøre om det blir en flott eller dårlig uke.

Jeg setter pris på dønn ærlighet og at Manchester United supportere som er hyggelig og ønsker oss lykke til er bare tull. De håper innerst inne at vi skal tape  Selv om det er bra for engelsk fotball at lag gjør det bra i Europa, så klarer vi ikke tanken på at fienden skal vinne den gjeveste pokalen
Blir det 6 times. Bildet fra Old Trafford i 06

Ramvik logo 2014

1 Comments


  • Roger Hojem 332 dager siden
    Ble en dårlig sommer for oss begge. Ingen pokaler og begge fikk vel som fortjent. Du fortjener ikke å vinne en puck slik Manchester United framstår. Kynisk og feig fotball. Skal ikke forsvare seg til pokaler. Kan umulig rekruttere nye fans ved en slik fotball. Liverpool har alt for tynn stall, spiller fantastisk fotball, men for lite kvalitet i troppen. Kanskje skulle de også vært litt mer kyniske, men langt fra slik som Mourinho sine lag framstår. Da er det bare å se framover og håpe det er mulig å tette luken til City som er et hav foran de andre og spiller god fotball slik som Liverpool og Tottenham.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 343 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL Fa-cupen Liverpool Manchester United rivaler
Kategorier:
Lest: 594 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys