tirsdag 19. februar 2019


Liverbirds Kristiansund er klar til finalefest

Stinn brakke
Det er forventet stinn brakke allerede 6 timer før kampstart. Det er plass til rundt 120 stk i King Kenny. Folk må være tidlig ut for å få plass. Liverbirds Kristiansund er en medlemsklubb og du må være medlem for å komme inn. Klubben har i dag over 200 medlemmer og alt er bygget opp av ildsjeler og lidenskap for de røde fra Merseyside.

- Dette har vi drømt om siden vi startet opp Liverbirds Kristiansund, sier leder Johnny Rotvær. 

- Ingenting er større enn en CL finale å det å få oppleve den sammen med kun sine egne i si egen storstue. Her er det kun ekte Liverpool-supportere og en medlemsklubb. 

- Vi har jobbet og planlagt denne kvelden fra vi kom til finalen. Alle skal få se godt, men oppfordrer folk å komme tidlig. 

Big business
Det sier seg selv at det å komme til CL er big busness både for Liverpool og Liverbirds Kristiansund. Stinn brakke og supportere som koser seg med forfriskninger og har det gøy. Under CL finalen i  2005 omsatte Mr Fasting for 105 000 kroner. 

- Vi kommer til å kjøre et lotteri med flotte gevinster blant annet et reisegavekort på 7000 kroner og den nye hjemmedrakta. 

- Det er ingen tvil om at slike dager er gullverdt for klubben økonomisk. Alt går tilbake til medlemmene. Her er det ingen eiere som stikker av med utbytte, sier Johnny Rotvær.

- Vi er en medlemsklubb og vi ønsker hele tiden å utvikle klubben. Gledelig at vi allerede er over 200 medlemmer og tilbakemeldingen er at de koser seg og synes det vi har bygget opp er bra. Akkurat som Liverpool FC så jager vi etter å hele tiden heve oss og tar gjerne mot tilbakemeldinger fra medlemmene.

- Er du ikke medlem, men ønsker å se finalen så er det fult mulig å melde seg inn. Alle er hjertelig velkommen, avslutter Johnny Rotvær.

Optimist
Real Madrid er nok favoritter, men i en finale kan alt skje. Liverpool er mestscorende laget i CL. De har bøttet inn mål og med den trioen framme, så skal det mye til at Liverpool ikke scorer i Kiev. Skulle det bli seier, så blir det nok både tog, flaggheising, sang og dans i gatene i Kristiansund. Ingen lag i England har vunnet CL så ofte som Liverpool FC. 5 ganger har de vunnet den gjeveste turneringen. 

Nuet
Kommer du til finale så kan alt skje. Vi lever for slike magiske kvelder. Vi kan ikke være redd for å tape. Det å kunne dele slike magiske kvelder med likestilte og være der i nuet er helt ubeskrivelig. Det nytter ikke å komme med en taxi etterpå å være med på festen. Du må være der akkurat når det smeller og kaste deg rundt halsen på sidemann, danse, hoppe, synge og juble som en gris. Det handler om å leve i nuet og dele gleder og sorg. Her er det ingen som godter seg om Liverpool skulle tape. Her har alle et knallrødt hjerte for Liverpool FC

Bilder
Skal prøve å legge ut noen bilder og videoer en av de nærmeste dagene, men kan ta litt tid. I morgen blir det loddrett stilling på sofaen og helt sjakkmatt. Håper og tror selvsagt på seier og få med seg paraden i Liverpool. Det tar på slike kvelder/netter, men du verden så herlig. 11 år siden sist Liverpool spilte en CL finale. Det er ikke mange slike kvelder du får oppleve i livet. Dette blir min 8  CL finale og har fått oppleve 5 seirer på de 7 første.

YNWA

Styret i Liverbirds Kristiansund.jpg

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 269 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 602 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (815)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys