tirsdag 19. februar 2019


Skjebner ødela festen

Stinn brakke
Allerede flere timer før avspark var over hundre feststemte supportere benket seg ned. De første 50 kom allerede 6 timer før avspark. De varmet opp til finalen ved å spille kort, sjakk og ikke minst diskutere kampen.

Flere meldte seg inn og her snakker vi supportere med ekte kjærlighet. De mest ihuga og som gir alt for klubben.

Allsang
Det var ikke noe å si på stemningen og det var allsang og et vakkert syn. Skjerfene vaiet og nesten alle var ikledd i festantrekk.  Det er rørende å få oppleve denne stemningen og her er det kun folk med hjerte for klubben. Ingen som bare er for byen for å se fotball, heier på motstanderen. Kun ekte kjærlighet.
Hør på denne stemningen tre timer før avspark

Salah og Karius
Liverpool åpnet klart best og gikk i strupen på Real Madrid. De første 25 minuttene var veldig bra, men kampen endret karakter når Salah måtte forlate stadion gråtende etter en skulderskade.

Det stod 0-0 til pause og vi hadde fortsatt tru på at dette kunne bli en magisk natt. Vi håpet Klopp hadde brukt pausen godt til å justere laget å komme over at Salah måtte forlate stadion.

Fikk   akutt skade i feiringen
Dessverre så hadde Karius en helt grusom kamp og tidenes keepertabbe etter vel 50 minutter satte et støkk i oss. Stemningen falt flere hakk, men når Mane utlignet rett etterpå så eksploderte det. Det var mye lettelse og energi som kom ut. Klubbens leder Johhny Puma Rotvær fikk akutt skader i feiringen og måtte plastes sammen. Han blødde som en gris og med en del alkohol i blodet så var det ekstra tynt. Snakk om å blø for drakta  Dessverre så ødela Bale festen ved et fantastisk brassespark og en ny gedigen keepertabbe av Karius.

Jubel i Madrid og Manchester
Det er bare til og gratulerer Real Madrid med nok en tittel. Utslagsgivende er money. Se på den benken Zindane råder over og den Klopp disponerer. Dermed kan de juble både i Madrid og Manchester. For engelsk fotball er det bare og konstantere at de ikke vant den gjeveste turneringen i år heller. Liverpool kom lengst, men du vinner ikke noe på å tape finaler, men tjener enormt med penger. Money talks og  bare på CL har vi tjent inn Virgil van Dijk. 

Det feires nok i Manchester også i natt som om de har vunnet CL selv om de ble utslått lenge før moro egentlig startet. Når vi først skal tape er det greit å tape for et lag som spiller fotball og angriper, så får vi bare akseptere at de har en kynisk midtstopper som kan alle tjuvtriks. 

God sesong
Liverpool kan se tilbake på en veldig god sesong. 4 plass i ligaen med begrenset midler og liten spillerstall. Spilt fantastisk fotball og underholdt. Angrep er beste forsvar og bygget videre på Klopp sitt byggverk.

Tjente 66 millioner pund på årets CL og er allerede kvalifisert til neste sesong. Money talks og vi har klart å kvalifisere oss med veldig begrenset midler og bygget stein på stein.

Liverbirds Kristiansund
Har som Liverpool FC tatt nye steg. Har nå gått over 200 betalende medlemmer. Oppmøte på kampene er imponerende og stabilt. Bare på finaledagen fikk klubben rundt 10 nye medlemmer. Klubben begynner nå å bli internasjonalt med medlemmer fra Norge, Sverige, Danmark, Polen og Liverpool. Hadde besøk på finaledagen med medlemmer med adresse Liverpool. De var mektig imponert over det Liverbirds Kristiansund har fått til. De tok videopptak og sendte hjem til sine venner i England

Se videoer her. Helt fantastisk

Magisk stemning

De var oppsanger og ga alt. For noen supportere.

Ville jubelscener 

Flott og magisk kveld
- Det var en fantastisk kveld og flott at vi åpnet opp allerede 6 timer før kampstart, sier daglig leder Johnny Rotvær i Liverbirds Kristiansund.

- Folk koset seg og stadig flere tar kontakt for å bli medlem. Vi er nå allerede 225 medlemmer og det betyr 100 000 i inntekter som selvsagt går tilbake til medlemmene i form av innvesteringer og utvikle klubben videre.

- Her er alt arbeid basert på dugnad av ildsjeler. Ingen får noen form for godtgjørelse og vi i styret betaler medlemskontingent på lik linje med alle andre og slik skal det være, påpeker lederen

- I går var det rundt 130 innenfor portene. Kun ekte supportere med hjerte for klubben. Vi er i en klasse over de andre supporterklubber i byen. De når oss ikke til anklene engang.  Hva har de skapt og fått til?

- Dessverre så tapte vi og bare å gratulere Real Madrid. Vi vinner og taper sammen. Sesongen må betraktes som en suksess både for Liverpool FC og Liverbirds Kristiansund.

Ser framover
- Vi gleder oss allerede til neste sesong. Vi skal videreutvikle klubben ytterligere. Slike kvelder som i går gjør det mulig å kjøpe inn markedets beste lydanlegg osv.

- Tusen takk til alle som har støttet Liverbirds Kristiansund og gjort det mulig å utvikle klubben som er tre år. Rørende å se hva vi har klart å skape, investert og ikke minst den utviklingen vi har hatt.

- Vi kommer til å kjøre noen medlemskvelder i forbindelse med fotball VM, avslutter en sliten, men ikke slagen leder Johnny Rotvær

Et eventyr
Spiceboys Kristiansund som alltid står hundre prosent bak Liverbirds Kristiansund og er ingen konkurrent. Spiceboys har kun med legendetreffer å gjøre og jobber med å hente en ny legende til byen.

Vi stiller oss i køen av gratulanter hva Liverbirds Kristiansund har fått til. Det er et vakkert eventyr. Klubben er drevet av ildsjeler med et stort Liverpoolhjerte. Mange som bør ha æren for det var en liten vennegjeng som startet ideen og trudde på at det var marked for dette. De ville bort fra en brun pub og at griske eiere stakk av med gevinsten. Det de har bygget opp er virkelig CL klasse over og jeg vet ikke om noen klubber i Norge som kan vise til maken.

Glad for vi har kommet oss ut av puben og at overskuddet går tilbake til medlemmene. Dette er bare starten på en epoke og både Liverbirds Kristiansund og Jurgen Klopp ser nok framover hvordan de skal videre utvikle byggverket.

YNWA

God stemning i King Kenny Brødrene Futsæther.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 267 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL finale 2018. Spiceboys Klopp Liverbirds Kristiansund. Karius
Kategorier:
Lest: 645 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (815)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys