mandag 25. mars 2019


Gi oss det kroppan oss behøve, Potet, og fisk, og festival!

Bra spillerne leverer, når vi ikke er på topp.
 Det var noe tamt over Uglan søndag. Mulig vi har blitt veldig kravstore til oss selv og lagt lista høyt, etter to fantastiske forestillinger mot Strømsgodset og Molde. Da var det elektrisk stemning, trykk og engasjkement som du sjelden opplever på fotballstadioner i Norge

Det var flere som prøvde å trykke til litt ekstra og oppsanger Kjartan prøvde så godt han kunne, men i dag fikk han ikke samme responsen og engasjementet.

- Bra at spillerne virkelig leverer når vi ikke er på topp utalte tidligere KBK kaptein John Erik Klinge i pausen. - Jeg har ikke samme guttsen i dag, sier Johnny Rotvær ved siden av meg etter flere dager med festival og fjellturer.

Tahiti festival
Vi synger om at Gi oss det kroppan oss behøve, Potet, og fisk, og festival!

Det har nylig vært Tahiti festival og flere virket veldig sliten og reduseert. Er kroppene våre egentlig bygget for dette. Det var tydelig at mange hadde tatt ut mye krefter på Tahiti og hadde lite å gi. Vi kan heller ikke forvente at Uglan kan overgå seg selv hele tiden å gå på vannet. Nå skal det sies at de som fulgte kampen på TV synes det var god stemning og at Uglan hørtes godt. Flere av oss som var tilstede var skuffet over oss selv og at i dag var det noe som manglet.

Notar tribunen fyrte flere ganger opp og tok ansvar  og det er veldig positivt. Vi trenger at alle tribuneseksjoner er med og bidrar. Nå skal det sies at det er få stadioner i Norge hvor nesten alle seter er besatt og en slik intim stemning. 

Drep kampen
KBK leverte en glimrende førsteomgang og lekte seg med Sarpsborg som så ut til og ha tatt fellesferie. Jeg synes ikke årets utgave av Sarpsborg er noe å skryte av og på bortebane har de vært rett og slett dårlige. Derfor er jeg i tvil i om KBK var så fantastiske eller om motstanderen var dårlig.

KBK burde ha drept kampen i førsteomgang. De burde ha godt til pause med en klar ledelse.

- Vedder på at Sarpsborg får det neste målet. Når du ikke klarer å drepe kampen etter så mange muligheter, så blir det trøbbel utalte keeper kjempen Erik Bergsnev.

- Det er noe tamt over oss Ugler i dag, men spillerne har levert, avslutter Erik Bergsnev etter de første 45 minutter.

- Det er enveiskjøring og burde ha ledet med 3-4 sier Hans Stensvold og viser stolt fram bilder av campingvogna som er designet til ære for KBK

- I dag har jeg vært med vogna både på Lerkendal og Ranheim sin stadion og fikk mange flotte tilbakemeldinger. Vi kan trygt fastlå at vogna får mye oppmerksomhet på veien, gliser Hans Stensvold

Feil taktikk

Dessverre fikk Bergsnev rett. KBK la seg lave og Sarpsborg tok over og kjørte kampen. De fikk tid til å stå og slå inn innlegg, mens KBK satset på kontringer. De slo langt, men tapte alle andreballer. Bamba hadde en kjempesjanse til å drepe kampen når han kom alene med keeper, men i slike situasjoner er han elendig.

Ikke bytt formasjon

- Vi lot Sarpsborg få lov til å stå å prikke innlegg og la oss alt for lave og satse på kontringer. Da ber du om trøbbel, sier John Erik Klinge etter kampen.

- Flott at Christian kjører 4-3-3 og samme laget som da vi tok tre på rad. Prøvde med 4-4-2 mot Start og det fungerte ikke.

- Ikke bytt på et vinnende lag om du ikke er nødt pga skadet eller karantener og 4-3-3 passer KBK best.

Reiser oss
- I dag var vi på Uglan litt tammere enn det vi bruker og noe som manglet, sier Kjartan Hendseth utenfor stadion.

- Skriv at kroppene våre ikke er bygget for potet, fisk og festival. Det må de tåle å høre uten at det blir sutring, sier Kjartan og tar opp roperten og stemmer i den nye sangen til Stian Semb Aasmundsen er en kriger på midtbanen. 


Uglan var sliten søndag

Ramvik logo 2014

1 Comments


  • Roger Hojem 266 dager siden
    Sarpsborg08 hadde tydeligvis sett på VM. Datt som noen fluer og så ut som det var 10 stk Neymar der ute på gressmatta. Dommer Kristoffer Hagenes hadde en dårlig dag på jobben og burde ha hatt hjelp av VAR. Dette var pinlig og Geir Bakke du bør ta en prat med spillerne. Fotball er et spill for mannfolk! Enig med Christian Michelsen. Vi må være kjedelige å ta en kamp om gangen. Handler først om å komme på 32 poeng å overleve før man begynner å drømme om tabellplassering og EL. Jeg vil ikke høre snakk om sluttplassering før de 32 poengene er i boks.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 266 dager siden av Roger Hojem

Tag: KBK Sarpsborg 08 Tahiti festival Uglan
Kategorier:
Lest: 1270 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys