mandag 25. mars 2019


Slutt på å danse samba i Kristiansund

Gjør det rette
KBK har solgt Benjamin Stokke og Nikita Baranov. Begge spillerne hadde utgående kontrakter og ville ikke skrive nye kontrakter. Avstanden mellom det de  ble tilbyd og det de forlangte var for stor. Dermed mener jeg det er helt rett å selge dem og få noen kroner for dem. Etter hva jeg kjenner til skal det ha tilført rundt en million i klubbkassa. Spillere som heller ikke ønsker å spille for klubben har ingen framtid. Stokke sa klart fra før sesongen at han ikke ønsket å forlenge. Ole Gunnar Solskjær og Molde ønsket å hente han før seriestart. det satte sinne i kok i Kristiansund. Etter det så har dessverre Benjamin vært en stor skygge av seg selv. Hverken kropp eller hodet har vært på plass og nå har Uglan sunget for siste gang for deg kjære Benjamin. Vi var glad i alt vi fikk, men den siste tiden fikk vi ikke mye. Lykke til videre og takk for alle gode stunder.

Bamba til utlandet

Jeg vet også at KBK er veldig hot på å prøve å selge Bamba til utlandet og enkelte hevder prisen ligger rundt 4-5 millioner kroner. Personlig mener jeg han er verdt mer og at prisen bør være det dobbelte. Dette vil være bra business for KBK. Etter hva jeg kjenner til er det ikke kommet noen bud på Bamba foreløpig, men det jobbes for å finne en ny arbeidsgiver for spissen. Det har vært interesse fra Kina, men i følge hva Spiceboys kjenner til så har ikke  Bamba lyst på å dra til Kina. Sportslig er det kanskje ikke den beste ligaen, men det er mye penger i kinesisk fotball, så økonomisk kunne det muligens vært en gullgruve"

Kristiansund har jo Bamba og vi danser  samba. Snart er det slutt på å danse samba i Kristiansund. Regner med at det kun er snakk om dager før Bamba har signert for en ny klubb.  Beste tiden å selge er i sommervinduet, så derfor er nok KBK hot på å få på plass en ny arbeidsgiver før overgangsvinduet stenger 31 august. KBK håper å selge Bamba før 15 august for det er fristen for å kjøpe nye spillere.  


Fotballens hverdag

Ser at enkelte på sosiale medier ikke forstår at KBK selger sine beste spillere. De hevder at dette bare understreker at klubben ikke har ambisjoner om å ta neste steg og kanskje kvalifisere seg til EL. Jeg mener klubben gjør det rette og selge. Se på Sarpsborg som selger spillere for enorme summer og kjøper lurt og utvikler nye. Dette tror jeg en kjempe investering for klubben på lang sikt og ikke å bli blind å satse over evne. Sarpsborg er en klubb KBK kan komme på høyde med og bør være et forbilde.

Synes klubben, styret gjør det rette og tenker langsiktig og bygge stein på stein. Selvsagt ikke å selge spillere å sette eliteseriekontrakten i fare. KBK har 23 poeng og trenger tre seirer eller 9 poeng for å berge plassen.

Nye koster

Det kommer også nye spillere inn. Må ikke bare kjøpe for å kjøpe. Helst bør de som kommer inn være minst like god som de som forsvinner. Har veldig tru på Bendik Bye. Kommer til enormt mange sjanser og scorer på 1 av 4. Jeg tror prosentene vil bedre seg utover høsten og at han sammen med Gjertsen blir høstens hit

Evig talent
Jeg synes at en spiller som Sondre Sørli bør få flere muligheter. Han kan ikke være talentet hele tiden. Gi han mer spilletid og tror han vil ta nye steg. Har virkelig sansen for han og Sondre er en av oss. Blod er tykkere enn vann og viktig med lokale gutter.  Jeg vet veldig mange støtter meg og vi i Uglan skjønner ikke hvorfor ikke Sondre brukes oftere. Vi stoler på at Christian vet best og at kanskje når KBK har berget plassen, så vil han få mer spilletid.

Konklusjon
Styret og trenerne i KBK gjør en meget god jobb. De tenker langsiktig og tar ikke av å satse over evne. De tenker neste steg og fotball er business. Kjøp og selg spillere og ikke å bli med på lønnsgalloppen. Etter hva jeg kjenner til har de beste i KBK over en halv million, pluss en del andre goder. En fotballspiller tjener veldig bra i dag, men KBK er nøktern. Du blir ikke rik av å spille for KBK, men klubben legger heller ingen hindringer på å selge deg videre til et høyere nivå. Bamba har aldri lagt skjul på at han ønsker å spille på høyere nivå og helst i utlandet. Det jobbes hardt for å finne en ny og attraktiv arbeidsgiver og det vil være vinn-vinn for alle parter.


Bamba.jpg

Ramvik logo 2014

11 Comments


 • 192.168.o.1 20 dager siden
  Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé!

  Reply
 • Sophie Miller 20 dager siden
  Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé! 192.168.o.1

  Reply
 • crazy car games 55 dager siden
  I learn something more challenging on your different blogs everyday. Thanks for sharing.

  Reply
 • 55 dager siden
  I savor, result in I discovered exactly what I used to be looking for.

  Reply
 • apk editor 184 dager siden
  This is really awesome... I like your post and looking forward to it..

  Reply
 • link2sd 184 dager siden
  It is a nice post.

  Reply
 • wifikill 184 dager siden
  This is really great work. Thank you for sharing such a good and useful information here in the blog for everywhere.

  Reply
 • Roger Hojem 233 dager siden
  Ny spiss til Kristiansund bk såfremt spilleren består medisinsk test: Simon Alexandersson Her hva det står på Wikipedia om han: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Simon_Alexandersson Sannsynligvis erstatter for Stokke utifra at dette er en spiss som er over 1.90 høy. Spennende.

  Reply
 • Roger Hojem 234 dager siden
  Hadde i går 2 august en lenger prat med en av de mest sentrale personer i KBK. Han kunne bekrefte at det kommer flere spillere inn, men kunne ikke utdype det mer. Fotball handler om å holde kortene tett inntil brystet, men det vil skje en del de nærmeste dagene.

  Reply
 • Roger Hojem 237 dager siden
  Christophe Psyché har skrevet under kontrakt som Spiceboys antydet ut året. Dette er nok bare en backup løsning siden KBK bare hadde tre midtstoppere. Tror det er en billig og grei løsning. Flere nye spillere er på vei inn og kommer til å legge ut siste fra ryktebørsen her fortløpende. Det er fortsatt ikke tatt noen avgjørelse om spissen fra Nigeria som var på prøvespill sist fredag vil få kontakt etter som Spiceboys kjenner til.

  Reply
 • Roger Hojem 238 dager siden
  Jeg vil fram til 15 august som er siste frist å kjøpe spillere legge ut siste nytt og ryktebørs her i kommentarfeltet om KBK. Vet mange like å følge med og det vil skje en del framover. Spillere som kommer og spillere som går.

  Reply

Add Comment

Lagt inn 240 dager siden av Roger Hojem

Tag: Bamba Christian Michelsen KBK Sondre Sørli Uglan supporterklubb
Kategorier:
Lest: 1015 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys