fredag 22. mars 2019


Toget ruller videre.

Top of the league
Liverpool tok sin fjerde strake seier borte mot Leicester i en heller svak kamp. Dermed har Klopp sitt mannskap sanket 12 poeng av 12 mulige, uten og ha imponert stort. Det har virket bunnsolid og irriterer de røde supporterne at Alisson gjorde denne tabben og slapp inn sesongens første mål. Vi ventet bare på tabben og når den først kom, så greit den kom i dag. Han har gått ut og beklaget og lovet at slike dumme feil skal ikke gjenta seg.


8 kamper på 23 dager
Nå er det 14 dages pause før det braker løs med hele 8 kamper på 23 dager. Klopp for bruk for hele troppen og vil nok rotere en del på laget. 15 september er første virkelige test borte mot Tottenham. Hittil har vi bare møtt søppel, men skal du ha ambisjoner om å vinne ligaen, så må du vinne over dem. Tidligere var det et problem at Liverpool rotet bort poeng mot antatt svake lag. Seier borte mot Crystal Palace og Leicester er viktig. Har ikke råd til mange uavgjorte og må selvsagt gå for tre poeng i alle kamper.

Skjema
Undertegnede liker å ha delmål og skjema. Vokste opp med skøyteløp og rundetider. Allerede før sesongstart og terminlista kom ut satte jeg meg et skjema som vil gi topplassering.

Første delmål er å sanke 24 poeng på de første 10 kampene og drømmer om 7-3-0. Gjerne tre poenger i kamper mot Chelsea, Tottenham borte og City hjemme.  Et knalltøft skjema og ikke råd til feilskjær.

Halvveis
Etter boxing day og Newcastle har vært på Anfield så håper jeg Liverpool står med minimum 44 poeng. Det er nok i minste laget for å vinne serien for du må nok over 90 poeng for å stå igjen som mestrer. Det viser seg ofte at de som blir mestrer tar mer poeng i siste halvdel. City var suveren i fjor og toget fosset gjennom hele sesongen, men det ekspress toget vil ikke bare fosse videre i år.

Vi tar en kamp om gangen og neste nå er Tottenham borte 15. september. Fikk grisebank mot Spurs i fjor på Wembley så vi har noe å revansjere.


Toget fosser videre.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 200 dager siden av Roger Hojem

Tag: Top of the league. Liverpool
Kategorier:
Lest: 350 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys