tirsdag 19. februar 2019


Tre grunner for optimisme

Keeperplassen
Alisson Becker. Liverpool har ikke hatt bedre keeper på 30 år. Klar over at det er tidlig og tabber vil komme, men han virker bunnsolid og skaper ro. Alisson er en matchvinner og kan bety 8-12 ekstra poeng og det kan bli avgjørende i toppen. Manchester United har nesten alltid hatt gode keepere som har vært tunga på vektskåla. Liverpool har de siste årene slitt på keeperplassen og i steet for keepere som har stått fram som matchvinnere, så har de sviktet

 

Virgil van Diijk
En bauta og en ledertype som vi har savnet siden Alan Hansen sine dager. Han er sjef og skaper en ro og trygghet som vi har savnet. Han burde vært kaptein. Liverpool med eller ut hollenderen er to forskjellige lag. Nå framstår Liverpool som et bunnsolid lag med Becker og Diijk på plass.

Troppen
Beste troppen på lenge og flere har spilt sammen i flere år. Klopp bygger stein på stein og kjøper inn akkurat de brikkene han mener passer for å fullføre byggverket. Troppen er ikke sterkere enn at Klopp ikke tåler så mange skader. En skade på Virgil van Diijk vil være krise.

Skjema
Liverpool er fortsatt ubeseiret etter 1-1 på brua mot Chelsea. Dermed står de med 6-1-0 på de 7 første kampene. Skal du ha ambisjoner om å vinne ligaen, så må du over 90 poeng og muligens 94 poeng. Manchester City vant med 100 poeng i fjor, men det er engang i lysåret du trenger en slik poengsum.

Jeg hadde før sesongen drømt om 24 poeng på de 10 første 7-3-0 og 46 poeng etter halvspilt serie. Viktigste blir selvsagt de innbyrdes oppgjørene mot topp 6. I fjor tok vi kun 10 poeng mot Manchester City sine 24 poeng. Liverpool spilte også får mange uavgjorte i fjor. De fleste topplagene roter stadig bort mindre poeng mot de antatt svakere lagene og dermed blir de innbyrdes oppgjørene så viktige. Har startet med 4 poeng borte mot Tottenham og Chelsea. Vi tapte begge dem i fjor

Tar ikke av
Selv om Liverpool fansen er fornøyd med sesongstarten, så tar de ikke av. Ingen har noen gang vunnet noe på dette tidspunktet i sesongen. Det vil bli et race helt inn mellom Manchester City, Chelsea og Liverpool, så vil Tottenham, Arsenal og Manchester United kjempe om 4 plassen.


Liverpool-supporterne fornøyd med sesongstarten

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 141 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 450 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (815)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys