fredag 22. mars 2019


Reiste fra Liverpool for å delta på julebord

Liverpool-supporterne ringte julen inn
Det har blitt en tradisjon at Liverpool-supporterne arrangerer julebord og ringer julen inn. Dette var det 11 i rekken på rad. Tusen takk til Liverbirds Kristiansund for et fantastisk arrangement. Gjestene koset seg med norsk julemat og forfriskninger oppe i Skipperforeningen sitt lokale. Bordene var pyntet og flott dekorert. Klubbens leder Johnny Rotvær ønsket alle velkommen.

Reist langt
Flere hadde tatt turen fra Østlandet for å delta på julebordet, men lengst hadde Barbara Odger reist helt fra Liverpool. Hun kan alle Liverpool sangene og var oppsanger. Det var skikkelig trykk under kampen og allsangene runget utover lokalet. Dessverre så ble det bare 1-1 mot Arsenal i en kamp som kunne gått alle veier. Sitter igjen med en følelse at skal du vinne ligaen, så må du vinne slike kamper. Nivået i toppen er så høyt at det er slike kamper som avgjør! Resultatet satte ingen demper på festen.

Etter kampen ble det utdeling av flotte julegaver, live musikk med Åge Sæter og folk koset seg til langt ute i de små nattetimer.

Vil takke styret i Liverbirds Kristiansund for nok et fantastisk arrangement. Må også rette en stor takk til Dødeladen ved Kristiansunds beste kokk Ronald Johansen for fantastisk mat, Willy Rørstad som hadde ordnet med tilbehør, Pivo ved Bunnpris Innlandet som alltid yter god service og ikke minst alle gjestene som gjorde dette til en flott kveld. Da får man bare tåle at man var litt redusert i går.

YNWA
Barbara og Hege.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 137 dager siden av Roger Hojem

Tag: Arsenal Dødeladen Liverbirds julebord Liverpool
Kategorier:
Lest: 338 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys