torsdag 25. april 2019


Super søndag

Tre retters
Dagen startet med at Liverpool vant oppskriftmessig 2-0 hjemme mot Fulham. Liverpool spilte en svak kamp og det sprudler ikke av de røde for tiden. Viktigste er å vinne og sanke flest mulig 3 poenger og så vet vi at vi har mye i vente. Det vil løsne framover, men det som bekymret meg litt i går var at vi slapp Fulham til en del sjanser før pause.

I King Kenny var stemningen god og dette var vorspielet til KBK mot Brann. Det de fleste lurte på er det mulig å vinne PL uten champagne fotball? Svaret er ja og skal du vinne PL, så må du også vinne stygt. Liverpool er ikke like gode framover som de siste årene og er ikke på samme nivå som Manchester City. Begge lag vil tape og avgi poeng og jeg drømmer fortsatt om å vinne PL.

Byen er lyseblå
Manchester City har vært storebror i Manchester de siste årene. Søndag var det klart for derby. De fleste Liverpool fans håpet på City seier og klarer ikke tanken på å håpe på United poeng. Alle som kjenner meg vet at jeg aldri i livet noen gang kommer til å håpe på at Manchester United tar poeng.

Ærlighet varer lengst
Jeg er dønn ærlig og det er langt over mitt lik å håpe på poeng til Manchester United. Jeg liker også at jeg har flere gode Manchester United supportere som er dønn ærlig og ikke ønsker Liverpool noe som helst her i livet og håper de taper alle kampene. Gidder ikke å høre lykke til og så jubler de som de er blitt lotto millionærer når Liverpool taper- Ærlighet varer lengst!

Jubelen stod i taket blant oss Liverpool-supportere som stod på stadion og så KBK mot Brann og fulgte med via mobilene våre dagens runde i PL. Manchester City virker helt outstanding og fra en anen planet og vant 3-1. I følge VG hadde de røde djevlene ett skudd på mål!

Vi fikk også hjelp fra lillebror i London som holdt Chelsea til 0-0 og ulvene som holdt Arsenal til 1-1.

Det er tett som hagel der oppe og det vil bli et race helt til slutt. Fortsatt er topp fire målet, men drømmer om å vinne ligaen. 

Beste fotball opplevelsen i Kristiansund ever
KBK serverte oss en fantastisk forestilling. Full stadion, helt magisk stemning og KBK slukket Brann. Aldri opplevd noe slik i Kristiansund. Over 4000 supportere stod igjen lenge etter kampen og hyllet spillerne og trenerne. Folk stod oppreist og gikk banans.  Umulig å beskrive stemningen uten å ha vært der.

Jeg trudde aldri jeg skulle få oppleve at KBK spilte i eliteserien og aldri i verden at de trauste Kristiansundere skulle gå fullstendig av hengslende og stå oppreist å synge, danse og gi alt som det var deres siste dag på jorden. Før måtte du være dritings for å åpne munnen din på en fotball stadion i byen og folk så på deg og lurte på hva feiler dem.

Uglan outstanding
Uglan var helt outstanding og skapte en stemning som du sjelden opplever i Norge. De holdt det gående i flere timer og blir bare bedre og bedre. Rørende å ta farvel med Ole Olsen og herlig at hele stadion ble med på å synge det er bare en Ole Olsen. Finnes det bedre supportere i Norge? Ja flere som er større, men er de mer høylytt? Jeg tviler og få oppleve en slik atmosfære på vår stadion er helt ubeskrivelig.

Local lads
Er ellers veldig glad for at  Andreas Hopmark scoret. Fantastisk god og lokal spiller og herlig personlighet. Han er Manchester United, jeg er Liverpool, men begge har våre hjerter i KBK. KBK trenger lokale spillere som Andreas, Sondre, Erlend, Jesper og de andre. Blod er tykkere enn vann som de synger i Bergen, men i går var de stille som graven.

Brann -supportere fyrte opp stemningen før kamp
De skapte litt trøbbel på Slatlem corner før kampen og du ber om trøbbel når du kommer inn på puben og begynner å slenge dritt å synge om å legge sykehuset til Molde. Vaktene tok ansvar og fikk kastet ut alle Brann supportere, Nå skal det sies at flere stod der og oppførte seg eksemplarisk, men de valgte fornuftig å ta alle under en kamp.

Når KBK gikk opp til 3-1 fyrte de av et knallskudd og forlot stadion.

Jeg la meg med verdens herligste smil i går og bare drømmer om flere slike søndager.
Jubelen stod i taket.jpg

Ramvik logo 2014

8 Comments


Add Comment

Lagt inn 164 dager siden av Roger Hojem

Tag: Brann KBK Liverpool Manchester City Manchester United
Kategorier:
Lest: 356 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys