torsdag 25. april 2019


Garry Neville har muligens rett

Juksemakere
Liverpool tapte 2-1 mot PSG i Paris Kampen huskes nok mest for superstjernene til hjemmelaget som fjusket, overspilte rullet og gjorde alle tjuvtriks som kan for å vinne. Når du vet klubben også driver med økonomisk juks og opptrer i grå sonen, så har du lite til overs for dem. Den polske dommeren var banens desidert dårligste, selv om han hadde kamp med Hendo

Avgjør skjebnen selv
Selv om Liverpool tapte så har de skjebnen i sin egen stortue på Anfield når Napoli kommer om 10 dager. Liverpool må vinne med 2 mål og har klart det mange ganger før. Rune Edøy fyller 50 år den dagen og feirer 50 årsdagen med rundt 20 gjester på Anfield. Beste bursdagsgaven vil nok et  eventuelt  avansement være. Handler kun om å komme videre og henge med i ligaen på denne siden av nyttår. Jeg har fortsatt tru på at Liverpool går videre, tanken på EL gjør meg kvalm. Synes hele EL er tragisk, lite penger og en trøste cup.

All inn
Garry Neville sa at Liverpool bør gå all in for PL og nedprioritere CL. Har ikke tropp til å satse på to fronter. Jeg er enig med den tidligere Manchester United spilleren. Gå all inn for PL og så kan vi håpe at Manchester City når langt i CL og mister fokus i PL i innspurten. Forstår jeg får en del røde supportere mot meg og for oss som har fulgt Liverpool i en mannsalder drømmer om å vinne den gjeveste turneringen. I fjor satset Klopp alt på CL etter nyttår og gikk på bekostning av ligaen

FA- cupen bør vi stille med de nest beste og gi de kamptrening. Skulle vi komme til EL, så forsvinn ved første mulighet. Torsdag og søndagskamper er ingen god løsning og vil bli arsenal sin skjebne. Tror de må vinne EL for å nå CL neste år og vil gå all in for den fra april

Viktig uke
3 ligakamper på en uke venter klubbene nå før det er avgjørende kamp i CL mot Napoli og 5 dager senere kommer Manchester United til Anfield. Håper på 10 poeng på de fire PL kampene og videre i CL.

Kjetil Johansen har muligens rettManchester City supporteren hevdet at midtbanen til Liverpool ikke holder å vinne ligaen. Det er vel vanskelig å være uenig med Johansen. De på midtbanen bidrar med lite eller rettere sagt ingenting framover. Arbeidsmaurer som er pliktoppfyllende, men med lite kreativitet. Håper fortsatt at Keita kan løse dette problemet. Har klokketro på Keita, men har tatt tid. Neste store kjøpet til Klopp må være en leder og offensiv midtbanespiller. 


Ny leder
Dessverre Jordan Henderson holder ikke nivået. Han er ingen leder og forsterker ikke laget når han spiller. Det går for tregt og blir for lite sluttprodukt. Neste sesong bør Virgil van Diijk bli kaptein. Han er den fødte leder.
Håper at en skadefulgt Jordan Henderson finner formen, men de to siste kampene har vært så svake at jeg er skremt.

God sesong
Selvsagt skal vi ikke glemme at Liverpool har hatt en god start på årets sesong. Fortsatt ubeseiret i PL og heng på Manchester City. Trøblet i CL, men bestemmer skjebnen selv. Søndag er det viktig kamp mot lillebror. Ingen enkel kamp, men skal du ha ambisjoner om å gi Manchester City kamp om gullet, så må du vinne slike kamper.
Gary-Neville-Jamie-Carragher.jpg


1 Comments


Add Comment

Lagt inn 146 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL Garry Neville Jamie Carragher Liverpool
Kategorier:
Lest: 583 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys