tirsdag 19. februar 2019


RØD jul i år også!

Thriller
Mange Liverpool-supportere hadde tatt turen til King Kenny for å få med seg det 232 Merseyside derbyet. Det ble en thriller med enormt tempo, sjanser begge veier og nerver i høyspendt. Liverpool måtte vinne for å henge med helt der oppe og aldri lett mot Everton. De kampene lever sitt eget liv og det er ofte snakk om marginer.

Magisk
Det stod 0-0 når det var spilt 96 minutter og de fleste hadde innstilt seg på 0-0, men så dukker Origi opp og scorer et merkelig mål og supporterne går fullstendig av hengslende. Helt ville gledescener og kan ikke tru det de har opplevd. På Anfield går Klopp også fullstendig amok i ville gledescener og stormer banen. Dette betyr mer enn tre poeng. Denne seieren kan gi en bust inn i de neste kampene som kommer tett som hagel. Trengte en opptur etter en tøff uke og endelig var marginene på vår side.

Har ikke scoret et avgjørende mål på overtid på flere sesonger, men rotet bort poeng ofte på overtid. Endelig var det vår tur og det føltes der og da så rettferdig og endelig var gud på vårt lag.

Taper aldri
Peder Kofoed satt ringside på Anfield og vinner alltid når han er der. Må vel nærme seg 10 strake seirer når Peder er i Liverpool.  Jeg må innrømme at jeg føler litt med Everton. De spilte en god kamp og for engang skyld spilte de flott fotball og holdt ballen i laget og var ikke bare kriging og traktor som vi har vært vant med. Everton er et godt lag og skjønner hvorfor er ligger så høyt oppe på tabellen

Tett
Topplagene fosser videre i PL og avgir kun poeng innbyrdes og derfor var de tre poengene til Liverpool så viktig. 36 poeng på 14 kamper er helt fantastisk og over all forventning. Det er bare så synd at Manchester City er like suveren som i fjor og de andre topplagene også vinner uke etter uke. Det handler om å henge med fram til nyttår og så vil topplagene skille seg ut.

De neste ukene blir avgjørende og hele 7 PL kamper og en avgjørende kamp i CL gjenstår før nyttårsaften. Det er ingen grunn til å ta av, men akkurat nå nyter vi øyeblikket. I går gikk supporterne hjem fra King Kenny med verdens største og flotteste smil og vel vite om at det blir RØD jul i år også. Liverpool er RØD og Manchester er  LYSEBLÅ!!


Origi matchvinner.jpg

Malia Kristiansund

7 Comments


 • PhenQ 13 dager siden
  You come up with some great points within this article, but are you missing something crucial?

  Reply
 • PhenQ 13 dager siden
  I’m not sure about this post. Your rationalizations are sound enough, but unfortunately it’s dangerous to count upon whatever strangers might think. Please clarify some things, because I believe you’re an excellent author and I hope to read more from you!| PhenQ Uk

  Reply
 • free unblocked games 46 dager siden
  Great read! I always appreciate new information on the world news.

  Reply
 • google installer update 66 dager siden
  The sites you have referred was good. Thanks for sharing.

  Reply
 • The information you have posted is very useful.

  Reply
 • itube latest version 66 dager siden
  Thanks for giving me the useful information. I think I need it!

  Reply
 • Roger Hojem 78 dager siden
  Vi Liverpool-supportere sender en RØD julehilsen til Grego. Takk for kampen og ønsker deg en God jul.

  Reply

Add Comment

Lagt inn 78 dager siden av Roger Hojem

Tag: Everton Liverpool Origi
Kategorier:
Lest: 149 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (815)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys