torsdag 25. april 2019


Det endte godt, men bare et problem for Liverpool

Poengfangsten fortsetter
Jurgen Klopp hadde gjort hele 7 bytter på laget som slo Everton og så ut som om det var et ligacup eller FA-cup lag han hadde sendt ut på banen. Greit å bruke hele stallen, men ikke så mange bytter i en kamp. Sett det før når det skjer at det går dårlig. Dette var også den store snakkisen blant supporterne.

- Hvorfor ikke fordele det over to kamper, sier fotballekspert Lars Helge Høvik

- Det er ikke bra å gjøre så mange bytter på engang påpeker Ola Bø Nyland

- Ble bra når stjernene kom innpå, sier Rune Edøy

- Vi må bruke hele stallen og rotere en del i denne perioden av sesongen og vil få betalt for det senere, men 7 bytter var vel drygt, sier Gunnar Bergsnev

Bare et problem
Liverpool snudde kampen mot Burnley og vant 3-1. Nok en sterk seier og aldri tidligere har Liverpool åpnet så sterkt i PL 12-3-0 er helt enestående og Klopp sitt lag virker bunnsolid . Det er bare et problem og det er at Manchester City er så gode. Normalt skulle Liverpool ledet med 6-8 poeng, men i stedet så er de to poeng bak Manchester City. Begge lagene vil nok gå på noen smeller utover sesongen, men akkurat nå virker de lyseblå knallsterke.

Liten luke

Manchester City, Liverpool og Tottenham vant denne runden, mens Arsenal klarte bare ett poeng borte mot Manchester United og Chelsea tapte. Det betyr at Liverpool har fått en liten luke til fjerdeplassen, men nå som kampene kommer tett som hagel så blir den fort tettet bare på en uke. Her må man holde hjulene i gang og ta en kamp om gangen. Ikke rom for å ta foten bort fra gasspedalen. 8 ligakamper i Desember og har allerede vunnet de to første.

Et stort skår i gleden var Gomez sin skade. Mulig han blir ute en stund og det er utrolig trist. Gomez har vært fantastisk i år og en av hovedårsakene til at Liverpool kun har sluppet inn 6 mål på 15 kamper i ligaen

Frykter kampen på lørdag
Lørdag tar Liverpool turen til Bournemouth det blir en virkelig hard nøtt og her nytter det ikke å spare de antatt beste. Har sett en del kamper av Bournemouth i år og de spiller flott fotball og er gode. Jeg frykter den kampen og kanskje får Klopp betalt for å ha hvilt en del spillere i midtuken, men håper på maks 4 bytter og heller fordele rotasjon over flere kamper.


Klopp.jpg


1 Comments


  • hunting games for kids 75 dager siden
    Hi, I read your post and found it quite interesting. The post you shared is very unique and informative.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 140 dager siden av Roger Hojem

Tag: Klopp Liverpool. Burnley Manchester City
Kategorier:
Lest: 390 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys