fredag 22. mars 2019


Top of the league

Et uvirkelig eventyr
Som vanlig er det stort oppmøte i King Kenny. Det og ha sitt eget lokale er selve hjerte. Vi er en stor rød familie som står sammen i med og motgang og er nesten uvirkelig hva vi har fått til. Alt er bygget opp i sportslig motgang og når vi ser hvordan våre rivaler lenger borte i gata har fått til i en periode på 20 år med sportslig suksess, så forstår alle at det er flere divisjoner forskjell mellom supporterklubbene.

Vi har hatt besøk av de største stjernene i klubben, felles turer, men ikke minst eget lokale. Er nesten så man må klype seg selv i armen og lurer på om man drømmer og tenker på hva vi har fått til.


50 år
Rune Edøy fyller 50 år tirsdag 11. desember. Selve dagen blir feiret med gode venner på Anfield når Liverpool tar i mot Napoli. Liverpool må vinne med to mål for å gå videre. Det blir litt av en tur og skulle Liverpool klare å gå videre i CL, så vil nok det bli den beste bursdagsgaven Rune kan få.

Lørdag satt han hjemme og skrev på en artikkel og hadde en del å gjøre og skulle se kampen hjem. Plutselig ringer det noen Liverpool venner på og henter han tar han med til King Kenny for å se kamp og deretter middag og hyggelig stund med gode venner. Veldig flott gjort av vennegjengen å sette pris på en hedersmann som Rune er.

Perfekt kamp
Liverpool hadde ingen problemer ved å feie over Bournemouth og vant tilslutt 4-0. Uten å produsere alt for mange sjanser, så hadde de fullstendig kontroll. Laget virker komplett, en spillestil som er mindre krevende enn tidligere sesonger og et solid forsvar og keeper helt der bak. Vi sitter med en helt annen ro enn tidligere og vet at det vil ordne seg.

De som har hevdet at Salah ikke er i form, så fikk de svar på tiltale. 3 mål og totalt 10 ligascoringer på de første 16 må vel være innenfor? Kan ikke forvente at han skal få til en sesong som i fjor og klarer han over 20 ligamål så må vel det være godkjent? Husk også at Klopp har lagt om spillestilen og lagene er mer oppmerksom på de tre på topp og at sesongen i fjor var et eventyr for Mohamed Salah

Top of the league
Liverpool leder nå serien etter at Manchester City gikk på et tap borte mot Chelsea. Liverpool har imponerende 42 poeng etter 16 kamper, men det er tett som hagel der oppe. Chelsea, Arsenal, Tottenham og Manchester United vant. Klopp og disiplene har ikke tid til å ta foten av gasspedalen for et par feilskjær og du er plutselig ute av topp fire.

Tar ikke av
Selv om supporterne koser seg og er fornøyd med situasjon, så tar de ikke av.

- Vi må ikke ta helt av, vi har jo kun møtt lag som er under oss på tabellen, sier en supporter og utbringer en skål

- Typisk Liverpool å drite seg ut mot de antatt små lagene og neste helg venter Manchester United på Anfield. Skal normalt være 3 poeng, men du vet aldri om de kommer og parkerer bussen, skyter en annen supporter inn.

- Steve Cook var veldig god i dag. He he ikke rart at mange er glad i Steve Cook, sier en supporter og brøler ut i latterkrampe

Skjebne uke
Tirsdag spiller Liverpool en avgjørende kamp i CL mot Napoli. Videre avansement der og seier mot erkerival Manchester United søndag ville nesten vært mer enn det er lov å håpe på.  Det å måtte spille i EL er en marerittdrøm og da håper jeg Klopp er så kynisk at han velger å nedprioritere turneringen og alt for PL.  EL er tapernes turnering og for Liverpool FC er det kun å spille i det gjeveste selskap som gjelder.

Det blir heller ikke lett å slå Manchester United. De har lyktes ved å parkere bussen, spilt kynisk og klart 0-0 på Anfield. Har vel ikke hatt en avslutning på mål på de to siste besøkende til Anfield. Det er lenge siden vi har slått de røde djevlene i ligaen og ingenting hadde passet bedre enn neste søndag.


Skjema
Jeg har måtte jevnlig justert skjemaet i høst. Startet med 40 poeng etter 19 kamper og nå er det oppjustert til 48 poeng. Det betyr 6 poeng på de tre neste kampene. Tror Liverpool må opp mot 94 poeng for å vinne ligaen og 76 poeng for topp fire. Akkurat nå ser det ut som om topplagene bare cruiser inn til tre poenger uke etter uke mot de andre lagene, bortsett mot de topp 6 lagene. Normalt burde Liverpool med sin poengfangst hatt en luke, men det er tatt som hagel der oppe.

Vi som har levd en stud og fulgt med Liverpool i over 40 år vet at fotball er ferskvare og det snur fort. Vi nyter og suger på karamellen nå og så er det ny kamp tirsdag. 

YNWA


Top of the league.jpg


1 Comments


  • treasure hunt games 40 dager siden
    This is a superb and valuable content for me. Love it that you share this with everyone.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 102 dager siden av Roger Hojem

Tag: King Kenny Manchester City Manchester United Rune Edøy Top of the league. Liverpool
Kategorier:
Lest: 219 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys