fredag 22. mars 2019


Jubilanten fikk en magisk kveld på Anfield

Magiske CL kvelder
Mange Liverpool-supportere hadde tatt turen til King Kenny for å følge kampen og mange lokale supportere satt ringside på Anfield. Bland de var jubilanten Rune Edøy som fylte 50 år tirsdag.  Disse kampene i CL på Anfield under flomlyset er hel magisk. Stemningen på Anfield var elektrisk og med flagg, bannere og supportere som hadde mobilisert det lille ekstra for å hjelpe Klopp sine disipler videre.

Best i alt
Liverpool overkjørte italienerne fullstendig og var best i absolutt alt. Dette var uten tvil en av årets beste kamper for Liverpool og slik vi kjente de igjen fra i fjor. I King Kenny var nervene i høyspenn vi viste at et mål til Napoli var nok til å sende Liverpool til EL.

Edøy fikk rett
Rett før slutt fikk italienerne en kjempesjanse og alle så den i mål, men ut kommer Alisson Becker som en tiger og gjør en helt vannvittig redning. Liverpool kjøpte i sin tid verdens dyreste keeper, men Rune Edøy sa det før sesongen at han betyr 10-12 ekstra poeng i ligaen. I går var han avgjørende for at Liverpool gikk videre og har storspilt i hele høst og er verdt hver eneste penny. Du får hva du betaler for og ingen tvil om at Beckker og Virgil van Dijk er den største grunnen til at Liverpool har tatt det neste steget.

Topp fire
Årlig deltakelse i CL for Liverpool betyr enormt.  Klubben er mer  attraktiv for å hente de beste spillerne og gedigne summer inn i driften. Derfor er det viktig å klare topp fire og holde noen av våre konkuurenter utenfor og sakte men sikkert  bygge stein på stein. Vi trenger 2-4 topp klassespillere til før vi er helt der oppe, men ingen tvil om at Klopp er i ferd med å bygge et mesterverk. Fortsatt er topp fire første delmål, men drømmer om noe helt vannvittig!!!

Du kunne se lettelsen blant supporterne i King Kenny etter kampen, mens jubelbrølene runger utover desembernatta. YNWA runger utover Europa og Liverpool hører selvsagt med blant i det gjeveste selskapet. Gratulerer til Tottenham som også klarte å gå videre i CL og med alle fire engelske lagene videre, så er det ingen tvil om at PL holder høyt nivå.

Betyr mye for både Liverpool og Liverbirds

Gårsdagens seier gir Liverpool helt klart et løft framover og som sagt EL ville vært en gedigen nedtur å spille torsdag  og søndag.

- Dette er helt magisk, roper Øyvind Borge i det han henter det gedigne Liverpool flagget som har vaiet utover havna i Kristiansund.

- Det betyr mye både for Liverpool og Liverbirds. Nå slipper vi torsdag og søndagskamper og  det betyr mye penger i klubbkassa, avslutter Borge

- Trenger vi å gjøre det så spennende hver eneste gang, roper klubbens leder Johnny Rotvær.


Phil Neal og Rune Edøy.jpg The Kop klar til kamp

Malia Kristiansund

2 Comments


Add Comment

Lagt inn 100 dager siden av Roger Hojem

Tag: CL Liverpool Napoli Phil Neal Rune Edøy
Kategorier:
Lest: 206 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys