fredag 22. mars 2019


Top of the league

Rød desember
Liverpool tok sin 8 strake seier i PL og gikk videre i CL. Vi kan godt fastslå at det ble RØD jul og julen kom tidlig til Mersyside. Laget virker komplett, men ikke den mest sexy utgaven. Klopp har lært og skal du vinne PL så må du tenke forsvar også  og ikke bare angrep. 

Luke

Manchester City supporter Kjetil Johansen sa i starten av desember at nå stikker de av og får en luke. De hadde antatt enkelt kampprogram og med bred tropp. De stakk av på samme tidspunkt i fjor også og avgjorde ligaen. Denne gangen tok heldigvis den sympatiske City supporteren feil og det ble Liverpool som fikk en luke på 6 poeng til Tottenham og 7 poeng til Manchester City etter halvspilt serie.

51 poeng
Livrrpool har tatt 51 poeng av 57 milige Det er sykt imponerende tall, men må fortsatt holde foten gått på gasspedalen å ta en kamp om gangen. Kun kommet halvveis og ingen vinner noe på dette tidspunktet i sesongen. Må nok opp mot 93-94 poeng for å vinne ligaen og 76 poeng for topp fire. Selvsagt er alt annet enn å vinne ligaen nederlag, men fotball er ferskvare og du må holde fokus og trykk opp hele tiden

Fordel City og Spurs

Ser man på terminlista så er det fordel City og Spurs. City har de fleste topplag hjemme, mens Tottenham har hele 11 av 19 kamper på eget gress.
https://www.liverpool.no/innsikt/2018/12/hjemmefordel-for-manchester-city/

Tror uansett at Spurs sprekker og det vil stå mellom Liverpool og City.  6 poeng er ingen luke å snakke om, men legger press på de andre. Nå følger to viktige kamper mot Arsenal hjemme og City borte. 4 poeng på de to kampene vil være bra. 

FA- cupen
Still reservelag og nedprioriter cupen. Gå all inn for PL og CL Bra at våre verste konkurrenter Tottenham og City er med på fire fronter. Håper de går langt i alle turneringer. 

Frelseren
Mens Liverpool og Tottenham fosser videre i PL, så er avisene her hjemme mer opptatt av Manchester United og Ole Gunnar Solskjær som har fått en bra start som manager ved å slå to bunnlag på en overbevisende måte. Veldig hyggelig for Ole Gunnar og er et eventyr, men hverdagen vil komme for han også. Full forståelse for at media vil melke kua nå som den er varm. 

I Kristiansund har også Manchester United fansen fått tilbake trua og smilet. Julen er tiden for å bli religøs og frelseren heter Ole Gunnar Solskjær. Sosiale medier bærer preg av 20 Legend og Glory Glory.  Selv det store skiltet på Bjørnehaugen fikk 20 Legend selv om veldig mange ikke likte det og skjønte hvorfor. Hvilke regler og rettningslinjer er det som gjelder?

Personlig mener jeg det er helt rett at Solskjær blir hyllet på skiltet og er helt unikt det han har skapt og fått til. Fantastisk spiller, menneske og det vil gå lysår til neste gang noen fra Kristiansund vil sette sitt preg på byen å skape så mye pr

Jeg er veldig glad på Ole Gunnar sine vegneEn fantastisk person, menneske og en alle blir glad i. Han og familien er så jordnær og håper han får jobben fast som manager , men taper kampene mot Liverpool 


Halvspilt PL.jpg JUbel for tabelltopp etter halvspilt serie.jpg


2 Comments


  • deer hunting games free 40 dager siden
    Can someone please explain me how the football pointing system works.

    Reply
  • Rocky 84 dager siden
    Tror Liverpool vinner ligaen og eneste utfordrer er eventuelt City. Det viser seg vanskelig å forsvare et ligamesterskap og Klopp har bygget et mesterlag over 3.5 år. 6 poeng er ingen differansen å snakke om, men laget virker ustoppelig . Enkelte lurer på om de kan gå gjennom serien uten tap, men det tror jeg ikke vil skje.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 85 dager siden av Roger Hojem

Tag: Liverpool Manchester City Solskjær top of the league Tottenham
Kategorier:
Lest: 290 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys