fredag 22. mars 2019


Leder PL, men nummer to på Solskjær tabellen

Lov å drømme
Liverpool ledet serien med 7 poeng når nyttårsrakettenne ble fyrt opp. 2018 har vært et bra år for Liverpool og ble avsluttet ved at de feide Arsenal 5-1 hjemme på Anfield. Det har selvsagt vært noen nedturer og den største kom i Kiev når Liverpool tapte CL finalen. Det var en fantastisk reise, men dessverre så endte reisen på en trist måte. Karius ble den store syndebukken og finalen huskes mest for rampegutten Sergio Ramos som brukte alle tjuvtriks for å vinne.

Klopp hadde bygget opp et nesten lag på billigsalg og hadde tapt tre finaler på rad. Vi supportere følte at det var mye stang ut, men ikke lett å konkurrere mot Manchester City, Manchester United, Chelsea og Arsenal som bruker enorme penger hvert år på spillerkjøp. Klopp og Liverpool solgte for mer enn de kjøpte!

Mesterlag av glandsbilder
Klopp og ledelsen så et byggverk som var i å reise seg, men skulle de fullføre byggverket, så måtte de investere. De måtte investere i kvalitet og spesielt bakover på banen. Laget kunne ikke framstå like sårbar bakover og slippe inn mindre mål.

Byggverket kostet 250 millioner pund
På de 6 første transfer vinduene som Klopp hadde vært i klubben hadde Liverpool ufattelige 100 millioner pund i pluss, mens rivalene hadde brukt enorme summer. Klopp hadde sakte men sikkert fått Liverpool inn i CL og med sparepenger. Nå var tiden inne for å ta neste steg.  Det skulle handles og i kvalitet. Klopp brukte 2018 til å kjøpe inn verdens dyreste keeper og forsvarer og for noen fantastiske innvesteringer. Liverpool satte standarden og Fabino kom også inn for å gi laget mer trygghet. 

2018 ble de største elementene satt på plass. Virgil van Dijk, Alisson Becker, Neby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri

Topper PL
Liverpool leder PL når halve sesongen er spilt, men er en evighet igjen. Ingen vinner noe som helst på dette tidspunktet av sesongen. Topp fire virker veldig safe og det er viktig ved tanke på videre innvesteringer. Man må være med regelmessig å få tilgang til de store pengesummene.

Solskjær tabellen
Liverpool leder den viktigste tabellen, mens Manchester United har opprettet egen tabell på sosiale medier. Solskjær tabellen. Manchester United står der med tre strake seirer og målforskjell 13-3, mens Liverpool har også tre strake og målforskjell 11-1. Ergo leder Manchester United denne tabellen på flere scorede mål! Ikke rart at det er halleluja og glory, glory borte i Skolegata!

En kamp om gangen
Det er ingen grunn til å ta av å sprette noen korker. Det er bare å ta en kamp om gangen og tilslutt får du som fortjent.  Liverpool vil nok også få en liten nedtur i løpet av sesongen, men da er det om å gjøre å slå tilbake fortest mulig å gjøre denne perioden så kort som mulig.

Må nok opp mot 94 poeng for å vinne serien og 78 poeng for topp fire. Leste en plass at en stimulator hevdet at det var 74 % sjanse for at PL gullet havnet på Anfield. Jeg tar dette med knusende ro. Torsdag er en viktig kamp borte mot Manchester City. Skulle Klopp sine disipler unngå tap der, så ser det ganske lyst ut. I februar begynner Cl og våre rivaler skal også spille ligacup. Det vil muligens bety at de mister litt fokus og plutselig så er luken så stor at de gir opp jakten på å jage. Det er lov å drømme.

Godt nytt år alle Liverpool-supportere og herlig å se den oppslutningen som er i King Kenny. Bygget opp i sportslig motgang. Måtte 2019 bli året football's coming home


Tabell.jpg 250 millioner pund kostet de siste brikkene i puslespillet som kan gi gull

Ramvik logo 2014

1 Comments


Add Comment

Lagt inn 79 dager siden av Roger Hojem

Tag: PL Solskjær tabell
Kategorier:
Lest: 693 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys