fredag 22. mars 2019


Ingen grunn til depresjon

City avberget matchballen
Manchester City måtte helst vinne og i allefall ikke tape hjemme mot Liverpool. Tap ville bety at de ville ligget 10 poeng bak og i realiteten ferdig. Det var en god, tett og jevn kamp som gikk de lyseblå sin vei. Dermed er alt helt åpent om det blir Liverpool,  eller Manchester City som vil løfte pokalen i mai. Jeg føler meg 100% sikker på at Tottenham ikke vinner ligaen. De har et meget høyt topp nivå og har imponert i flere sesonger og en fantastisk manager, men de blir nummer 3 eller 4.

Depresjon
Flere depper pga tapet og frykter det verste. Selvsagt er det ingen garanti for at Liverpool skal vinne noe som helst. Det er vanskelig å vinne, men hadde noen sagt før sesongen at Liverpool kom til å lede serien med fire poeng i starten av januar så hadde vi selvsagt tatt det. Liverpool leder ligaen og har alt i sin egen skjebne.

Kampprogrammet viktigst
Jeg ønsket at Liverpool skulle ryke ut av FA – Cupen og all inn for PL og CL. Kall det gjerne en kynisk djevel, men skal du vinne noe av de store turneringene så må du være det. Liverpool får nå to lange pauser og kan reise til varmere strøk. Klopp har gjort dette med stor suksess tidligere og alle statistikker viser at Liverpool tar flere poeng etter at de har vært i varmen.

Tøff nøtt
Liverpool står ovenfor en tøff nøtt borte mot Brighton. Hjemmelaget er inne i en god periode og har ikke tapt på fire kamper. Liverpool må bare slå tilbake og vinne en del kamper på rad og legge press på utfordrene. Både Liverpool, City og Tottenham vil avgi en del poeng framover.

Det vil bli et race helt inn, men er fortsatt optimist pga kamprogrammet og at det er ingen grunn til at Liverpool skal kollapse. Ingen grunn til å gå inn i mørkedepresjon. Viktigste kampen er lørdag og slå tilbake å komme på vinnersporet. 

Depresiv

Malia Kristiansund

4 Comments


Add Comment

Lagt inn 70 dager siden av Roger Hojem

Tag: Klopp Liverpool Manchester City Tottenham
Kategorier:
Lest: 296 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys