torsdag 25. april 2019


Tilbake på vinnersporet

Tilbake på vinnersporet
Liverpool måtte slå tilbake etter at de tapte toppkampen mot Manchester City. Få tilbake monumentet og vinne mange kamper på rad og sanke jevnt med tre poenger. Borte mot Brighton er ingen enkel oppgave og det ble også en jevn og tett kamp som Liverpool vant fortjent 1-0.  Dermed leder Liverpool Pl med 7 poeng og legger press på Manchester City og Tottenham. Chelsea vant sin kamp og ligger 10 poeng bak og jeg er sikker på at de ikke vinner ligaen og må kjempe om å klare topp fire

Bunnsolide
Liverpool virker bunnsolide og nok engang går laget av banen uten å slippe inn mål. Skal du vinne sølvtøy, så må du være komplett. Jeg ser et mesterlag som virker komplett, selv om det ikke sprudler like mye framover. 50-10 i målforskjell etter 22 kamper og 57 poeng bekrefter dette.  En utrolig poengfangst på 2,59 poeng pr kamp. Det er ingen grunn til at Liverpool ikke skal ta jevnt med poeng også i tiden framover. Viktigste er å ta en kamp om gangen å bygge videre på den gode følelsen og at de andre lagene hele tiden må jage.

Kampprogram avgjørende
Det som er den største faktoren og at Liverpool-supportere kan gå en lys tid u møte er kampprogrammet.  Et geni trekk av Jurgen Klopp å stille redusert lag å gå ut av hjemlige cuper. Liverpool vil få belønning for dette i mars og april. Er bare å håpe at Manchester City går langt i alle turneringer og hele tiden må jage de røde. 4 poeng er ingen luke å snakke om, men kampprogrammet er den største X faktoren for Liverpool.

De andre lagene vil få belastningskader og merke de skal spille flere kamper enn Liverpool på slutten. Liverpool får to lange pauser på 10-11 dager og drar til varmen. Første pause drar de til Dubai. Statistikk viser at Klopp sine lag tar flere poeng etter og ha vært i varmen.

Begravelse
Lørdag begravde vi Arsenal fra å komme foran Klopp sine disipler og er 110 % sikker på at årets første mål topp fire er i boks. Trenger 18 poeng av de siste 48 for å klare det. Målet nå er selvsagt gull og alt annet er tull. Arsenal kan lide samme skjebne som Liverpool tidligere at de ikke blir med i CL jevnlig og blir sakte men sikkert akterutseilt pga money talks.

Kontrollert optimisme

I King Kenny i Kristiansund er det kontrollert optimisme. De tar en kamp om gangen og så får vi gjøre opp status i mai. Gledelig å se den flotte oppslutningen og det var ingenting å utsette på stemningen lørdag og når dommeren blåste av og tre nye poeng var i boks. Denne seieren var viktig å slå tilbake og komme tilbake på vinnersporet.

Undertegnede har stor tru på at footballs coming home i mai, og at Klopp sitt genitrekk ved å nedprioritere de lokale cupene blir avgjørende. Det er lenge til mai, men lov å drømme


Jurgen Klopp liker seg i varmen.jpg

Ramvik logo 2014

2 Comments


  • animal hunting games 75 dager siden
    Thanks for sharing this useful information, do continue to update and will catch up more on your website.

    Reply
  • essay writing services 77 dager siden
    Individuals check the online journals to get most recent data about the subject in which they are keen on. It will be pleasant in the event that they if the posts that are partaken in this web journals are extremely engaging and appealing. Such little bits of learning got from the web journals will be helpful to them at a few or different purposes of their life. They are more than excitement. Your blog is one such web journals which dependably care to post the articles which contain some helpful information in it. They are very great just as useful. Since updates are made at customary interims individuals are snared to the online journals. I trust you will mind to pursue a similar methodology in your further posts.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 102 dager siden av Roger Hojem

Tag: Brighton Jurgen Klopp top of the league
Kategorier:
Lest: 450 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys