torsdag 25. april 2019


Ut av skapet

TV2 velger ikke toppkampen
Normalt sender de topplagene direkte når de skal velge kamper, men denne gangen velger TV2 å sende Manchester United vs Brighton direkte. For meg er det en gåte at de sender en kamp der det ene laget kjemper om topp fire eller EL plass, og ikke serielederen.

Ut av skapet
Interessen rundt Manchester United når nye høyder. Det skrives glory glory og egen Solskjær tabell og avisene og media dyrker han som verdens største gud og frelser. Sist når Solskjær forlot Manchester så meldte tusenvis av supportere seg ut av supporterklubben og når nedturen kom forsvant enda flere supportere.

Drakta har blitt for liten
Nå er de kommet ut av skapet igjen og den store helten er Ole Gunnar Solskjær. Draktene passer ikke og er i trangeste laget. På facebook og sosiale medier skriver godt voksne supportere om 20 legend og om Manchester som om det har vært klubben i deres hjerte siden Busby og Best. Aldri sett de skrive noe om Manchester på en evighet eller i supporterutstyr. Nå er de kommet ut av skapet nok engang.

Chartertur
190 Nordmøringer på chartertur til Manchester for å se siste hjemmekampen til Manchester United 13. mai. Sikkert halvparten som er mer opptatt av turen og ikke engang kan historien til klubben.  Slik er det når man blir religiøs og bare må bli med. Mange av de får muligens også turen betalt av sin arbeidsgiver. Bare charter Svein som mangler!

Laget du støtter
John Barnes fortalte meg noen flotte ord på Grand hotell når vi satt og snakket om at Kenny Dalglish nylig hadde fått sparken og Brendan Rodgers skulle overta.

- Det er klubben du er supporter av og støtter, ikke managere og spillere de kommer og går, fortalte Barnes

Selvsagt var det ikke tema for meg å slutte å engasjere meg i Liverpool og motsatt til Manchester vokste Liverpool til å bli Norges største supporterklubb og over 47 000 medlemmer.

Gleder meg til den dagen nedturen kommer for Manchester United og Solskjær. Går da supporterne nok engang inn i skapet eller er de nå kommet ut for godt?

Liker Solskjær

Nå er det sikkert mange som trur at jeg ikke liker Ole Gunnar Solskjær. Jo jeg er stor fan av Ole Gunnar. En fantastisk og jordnær person. Fantastisk fotballspiller, manager og menneske. Han er akkurat som en av oss. Har en fantastisk familie og den beste ambassadør for Kristiansund og Norge.

Var en av oss
Han var en av oss vokste opp som Liverpool-supporter og Rush, Barnes osv var de store heltene. Nå er han manager til erkerivalen nummer en. Du får det inn med morsmelka når du blir Liverpool-supporter at du ikke liker Manchester United.

Hadde Ole Gunnar vært manager i en anen klubb enn Manchester United skulle jeg ønske han suksess og vunnet alle kampene bortsett mot Liverpool.  Jeg er dønn ærlig og hvorfor skjule det?

Ønsker ikke rivalen suksess
Alle de fanatiske Rosenborg supporterne her i Kristiansund. Begynte dere å heie på Molde og støtte Ole Gunnar Solskjær når han ble manager i Molde. Nei dere håpet at det skulle gå nord og ned pga at Molde er den største rivalen og ønsket dem dit pepperen gror. Hadde Ole Gunnar trent eks Strømsgodset, så hadde nok de fleste ønsket han suksess.

Mange stopper meg på gata og kommer med dumme bemerkninger som jeg ønsker ole Gunnar suksess. Nei ikke så lenge han er manager  hos rivalen. Jeg liker Ole Gunnar og har ikke et eneste negativt ord å si om han eller familien. De er enestående og jordnære.

Ole Gunnar har påført meg som supporter mange tunge stunder som da han scoret seiersmålet nesten på overtid og sendte Liverpool ut av FA Cupen i januar 1999.  Glemmer det aldri og hadde det forferdelig i flere måneder etterpå.

Et eventyr 
Det er et helt utrolig eventyr at den lille gutten fra Karihola, vokste opp som Liverpool-supporter nå er manager i Manchester United. Selvsagt forstår jeg at media vil skrive kilometervis med spalteplass om det å dyrke han som verdens største idol. Det vil gå lysår til neste gang at en fra Norge blir manager i en av verdens største klubber. Ole Gunnar er jordnær og bare nyter livet. Han har ikke tatt av og er fortsatt den samme gode gutten med  beina godt plantet på jorda.Ut av skapet.jpg

Malia Kristiansund

5 Comments


Add Comment

Lagt inn 96 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 302 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys