torsdag 25. april 2019


Lettelse og drømmen lever!

Tre viktige poeng
Mange Liverpool-supportere hadde tatt turen til King Kenny og alle var klar over at dette ikke kom til å bli en lett kamp. Liverpool  har hatt problemer med Palace oppover årene og på de fire hjemmekampene som Liverpool har tapt under Jurgen Klopp i PL er to av dem kommet mot ørnene fra London. For noen uker siden slo de Manchester City borte. Det var en nervøs gjeng supportere og eneste som betyr noe er tre poeng. det å vinne flest mulig fotballkamper og ikke la Manchester City komme nærmere enn de fire poengene de ligger bak.

Drømmen om at footballs coming home til fotballens mekka lever fortsatt, men det er fortsatt hele 45 poeng å spille om. Det er lenge til mai.

- Tenk dere hvis Ole Gunnar og Manchester United slår Manchester City og vi gruser United og vinner serien. Da må Ole Gunnar få statue, og få navnet sitt på Hollywood skiltet igjen. Det er lov å drømme, sier supporteren og utbringer en skål.

Alternativet er at Liverpoolt taper mot de røde djevlene og City slår dem og det tapet kan være med på å hindre Liverpool å vinne ligaen. Liverpool leder med 4 poeng og tåler ett tap.

- Ja da får vi sette Ole Gunnar i gapestokk,. men det skjer jo ikke at Liverpool taper mot Manchester United avslutter supporteren.

Slike kamper som avgjør PL

Liverpool lå under 1-0 ved pause etter og ha levert en svak førsteomgang og Palace scoret på sin eneste mulighet, men på en mesterlig kontring. Dette var første gangen denne sesongen Liverpool lå under på Anfield og nå får vi se hva laget er bygd for. Klarer de å snu denne kampen og ta tre poeng, så vil det være et tegn på et mesterlag. 

Liverpool snudde kampen og vant fortjent 4-3. Dette var nok en av sesongens svakeste kamper og at Liverpool slipper inn tre mål på hjemmebane går det lysår mellom. Jubelbrølene, klemmene, og smilene bare oppsummerer hvor viktig de 3 poengene var.

Du må ha marginer
- Det eneste som betyr noe er tre poeng. Det er slike kamper som avgjør PL sier en strålende fornøyd Kjetil Johnsen.

- Du vinner ikke PL  uten å ha marginer og med bare sexy fotball. Dette minner om vinnerskaller.. Jeg har tru på at dette muligens er vår sesong, men det er lenge igjen. Nå skal vi kose oss over tre poeng og at Manchester City ikke tar innpå denne helgen heller, avslutter Johnsen.

Både Tottenham og Manchester City vant som forventet søndag og dermed er situasjon den samme, men en rune nærmere målet. Lørdag tok vi farvel med Chelsea og er vel bare et tidsspørsmål før Tottenham lider samme skjebne. Kampprogrammet blir deres skjebne!

Drømmer om gull.jpg


2 Comments


  • tony alonso 87 dager siden
    i hope liverpool will be the campaign winner this session, greating from liverpudians! thanks https://run3i.com

    Reply
  • I wanted to create you a little bit of remark so as to say thanks a lot over again with your unique ideas you have shared above. It is simply shockingly open-handed with people like you in giving without restraint exactly what most of us might have offered for sale for an electronic book to help make some profit on their own, particularly given that you could possibly have done it in the event you decided. The tips as well worked as a great way to be sure that other people have the same passion really like mine to know the truth a whole lot more in respect of this issue. Certainly there are some more enjoyable periods in the future for individuals who see your blog post.

    Reply

Add Comment

Lagt inn 95 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 248 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys