torsdag 25. april 2019


Tidligere managere betaler tilbake!

Rafael Benitez ga Liverpool hjelp
Manchester City tok som forventet ledelsen borte mot Newcastle, det tok kun 24 sekunder! Hjemmelaget snudde kampen i andreomgang og tok en sensasjonell seier 2-1. Vinner Liverpool hjemme mot Leicester onsdag leder de ligaen med 7 poeng. Vi tar i mot alle julegaver selv i januar, men ingenting er avgjort. Liverpool må gjøre jobben selv og holde fokus.

Ikke avgjort

Sist Liverpool ledet med 7 poeng ved årsskiftet, så tapte de mot Manchester City og forspranget krympet til 4 poeng. Leicester er ingen enkel motstander og har bevist det ved å slå Manchester City og Chelsea. Det vil være et enormt press på Liverpool og spillerne. Skal du vinne titler så må du tåle presser og flere ganger du er i slike situasjoner jo lettere blir det. Liverpool har en unik mulighet til å vinne sitt første ligamesterskap på 29 år, men det er fortsatt over 1/3 igjen av sesongen og 45 poeng igjen å spille om


Psykisk spill
Pep Guardiola er kjent for sine psykiske utspill. Bruker alltid å komme med at det er over og at det er ferdig. Det er så langt fra som mulig over og Liverpool vil også gå på blemmer å avgi poeng. Fordelen til Liverpool er at de er ute av de hjemlige turneringer og full fokus på PL og CL. Manchester City vil få utsatt kamper og vil hele tiden måtte jage. 

Topp fire

Klopp uttalte på pressekonferansen at første målet er topp fire. Komme til CL å få tilgang til enorme pengesummer. Det vil bety alt og kan bygge videre på byggverket. Alle Liverpool-supportere vil bli skuffet om Liverpool ikke vinner ligaen. Det er nå vi har muligheten og vi er vår selv vår verste fiende. Ikke bry oss om hva de andre gjør, det får vi ikke gjort noe med. Fokuser på oss selv og ta en kamp om gangen. Klarer vi å sanke jevnt med 3 poenger framover, så kan det gå veien. Tror at 90 poeng holder og det betyr at  Liverpool må vinne 10 av de siste 15 kamper som gjenstår. Onsdagens kamp mot Leicester er et skikkelig bananskall. Vi frykter det verste, men håper Liverpool tar vare på julegaven fra Rafael Benitez

Tar ikke av
Selvsagt var det jubel blant Liverpool fansen i Kristiansund tirsdag.  Det haglet med tekstmeldinger og drømmen om at Footballs Coming Home til fotballens mekka Vi både gleder og gruer oss til kveldens kamp mot Leicester. Frykter det verste, men håper på at vi leder PL med 7 poeng etter kveldens kamp. De fleste av oss har levd en stund og vet hvor fort det snur i fotball og at du må holde monumentet og ta en kamp om gangen.

King Kenny
Det vil være en spendt gjeng supportere som benker seg i King Kenny i kveld. Nervene vil ligge langt utenpå drakta og det er så mye som står på spill. Nå kan de virkelig legge press på Manchester City og det kan bli en gedigen nedtur. Ingen har lagt champagne på kjøling, men skulle det ende opp med ligagull, så er det nok bli en gedigen fest i flere dager til ende.


Rafael Benitez 5 times

Ramvik logo 2014

3 Comments


 • dinosaur hunting games 72 dager siden
  I have read some of the articles on your website now, and I really like your style.

  Reply
 • Roger Hojem 84 dager siden
  He he i dag smilte Manchester United-supporteren å så ut som han hadde blitt lottomillionær. Ikke for at Manchester United har vunnet, men for at Liverpool bare klarte 1-1 mot Leicester. Godt å se han lever og slipper å hente inn psykiater.

  Reply
 • Roger Hojem 85 dager siden
  Elsker at det er en del sure Manchester United fans på jobb. Ikke sur for at de klarte 2-2 mot Burnley, men pga storebror City tapte. Tenk dere dilemma. United er avhengig av 3 poeng for å komme i CL mot City og ved seier sender de gullet til Liverpool! Solskjær kan bli GUDEN

  Reply

Add Comment

Lagt inn 85 dager siden av Roger Hojem

Tag: Liverpool Manchester City PL Rafael Benitez Roy Hogson
Kategorier:
Lest: 559 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys