torsdag 25. april 2019


Enkelt bud som gir GULL

Liverpool går en nervepirrende vår i møte
Liverpool leder PL med to fattige poeng som kan bli  til fem om Liverpool vinner i London mot West Ham. Både Manchester City, og Tottenham vant og alt kan skje. Arsenal ledet med fem poeng etter 24 runder i sesongen 2013/14 men endte som nummer fire. Det handler om å holde momentet hele tiden og gjøre alt som er for å få flest mulig tre poenger. Ingen vinner noe som helst på dette tidspunktet av sesongen og fortsatt 1/3 igjen.

Oppskriften er ganske enkelt. Gjør jobben selv og så kan de andre bare holde på med hva de vil bak der om de kjemper om CL eller EL plasser. for å  gjenta et av Solskjær sine utsagn.

"couldn't care less"


Dårlig periode.
Liverpool har ikke spilt bra i januar og selv om det ble 7 poeng av 12 mulige, så er det ikke vanskelig å se at spillet ikke sitter og framstår ikke som et mesterlag, Vi får satse på at dette er sesongens dårligste periode og at man klarer å få med seg poeng.  1-1 mot Leicester hjemme er ikke bra nok, men vi får trøste oss med at vi økte forspranget til 5 poeng og en runde nærmere drømmen.

Beina plantet godt på jorda
Liverpool-supporterne i King Kenny tar en kamp om gangen og så får vi se hvordan status er når fasiten er klar i mai.  Oppmøte på kampene er meget bra og atmosfæren og nervene vil nok ta seg opp utover våren. Selv om topp fire er første milepæle så er det ingen tvil om at nå er det gull som gjelder.

King Kenny
Det vil nok være en gjeng spendte røde supportere som benker seg foran skjermene i King Kenny i dag. Kun tre poeng som gjelder og måten de kommer på spiller mindre rolle. Liverpool må tilbake på vinnersporet og har ikke råd til feilskjær.Fotballekspertene Magne Fiskvik, Lars Helge Høvik og Rune Edøy

Ramvik logo 2014

4 Comments


 • 192.168.0.1 44 dager siden
  Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé!

  Reply
 • free hunting games 72 dager siden
  Use your bow to hunt down animals in the best free hunting games for kids online! We got the most thrilling deer, bear, duck and animal video hunting games online for PC!

  Reply
 • Alex Jacob 72 dager siden
  Use your bow to hunt down animals in the best free hunting games for kids online! We got the most thrilling deer, bear, duck and animal video hunting games online for PC!

  Reply
 • Roger Hojem 80 dager siden
  Tror fortsatt den største X faktoren er kampprogrammet som er fordel Liverpool. Vi får håpe at City og Tottenham går langt i CL. At Liverpool klarer å holde forspranget og at de bak må jage som noen sultne rovdyr uten å ta innpå. Uansett gjør jobben selv og la oss starte med tre poeng i kveld. YNWA

  Reply

Add Comment

Lagt inn 80 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 594 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys