torsdag 25. april 2019


Tilbake på vinnersporet

Viktig seier
Liverpool slo Bournemouth 3-0 lørdag og inntok tabelltoppen i et døgn før Manchester City sin nedstabling 6-0 over Chelsea. Liverpool skapte mange sjanser og burde ha vunnet med større sifrer mot et svakt bortelag.  Denne seieren var viktig å slå tilbake etter en svak periode. Ingen grunn til å ta av, men lettelsen over å få tre poeng og holde nullen etter to uavgjort kamper mot svak motstand.

Race
Dette blir et race til bitter slutt. Liverpool har gjort en fantastisk sesong og over all forventning i en verden hvor money talks. Hvordan skal Liverpool kunne ta opp kampen mot Manchester City, Manchester United og Chelsea som har mye større økonomske muskler enn oss. Liverpool havnet 25 poeng bak Manchester City i fjor og nå ligger de likt med dem og bare tapt en eneste kamp i ligaen.

Flere matchballer
Manchester City slo Chelsea 6-0 og ser ut til å gå på vannet, men fortsatt har vi skjebnen i egne hender.  Vi føler vi har rotet bort to matchballer til å avgjøre ligaen i alle fall legge et stort press på rivalene.

Poeng eller seier borte mot Manchester City i starten av januar ville betydd en enorm luke og storebror fra Manchester hadde vært kraftig på etterskudd.

Seier hjemme mot Leicester hadde betydd at Klopp sine disipler kunne ha tapt to kamper og fortsatt ledet serien. I begge tilfeller kollapset Liverpool. Spilte en meget god kamp borte mot City og en svak kamp mot Leicester. Små marginer i begge kamper, men du får som fortjent tilslutt når status skal gjøres opp i mai

Ikke flere feilskjær
Liverpool har 65 poeng på 26 kamper og øverst topper City med samme poengsum, men med 10 mål bedre målforskjell og en kamp mer spilt.

Fotballekspert Gunnar Egil Edinsen tror Liverpool må ta hele 33 poeng av de siste 36 poengene og at 98 poeng må til for å bli mestrer. Jeg tror både Liverpool og Manchester City vil avgi poeng og at 94 poeng holder.  

Vi får håpe at City går langt i CL og FA-cupen.  Nå går vi inn i en fase med mange store kamper og skulle tru det favoriserer City. Se på den stallen de har sammenlignet med Liverpool. De tåler skader på sentrale spillere, men det tåler ikke Liverpool.

Tottenham
Har selvsagt ikke glemt Spurs som overrasker meg og bare fortsetter og imponerer. Tror fortsatt ikke de har stall til å være med helt inn og blir nummer 3-5. CL kan bli deres skjebne og plutselig så kommer Manchester United og Chelsea.

CL og money talks
Tror Liverpool trenger 5 seirer til for å klare topp fire og første milepæle. Viktig å komme med i det gode selskap å få tilgang til pengebingen. Slutt på den tiden man utvikler spillere selv og handler om å kjøpe de beste. Du får hva du betaler for og spill i EL er som å delta i Intertotto cupen. Liten interesse og bare tombolapenger. Det å delta i CL er eneste som gjelde og gå videre fra gruppespillet. Se på Arsenal det er der de har hatt og skaffet seg fordelen på Liverpool. Skulle de bli stående utenfor det gjeveste selskap noen sesonger så kan de fort bli akterutseilt. City, Chelsea og United tåler det nok for de har eiere som kan pøse inn midler, men Arsenal og Tottenham har bygget opp klubben slik som Liverpool og har ingen rike onkler som åpner pengebingen og er utømmelig. 

24 februar mot Manchester United borte er neste kamp i PL. Liverpool må vinne og blir en av sesongens tøffeste nøtt å knekke. Før det venter 10 dagers pause og så Bayern Munchen i CL

YNWA


Gunnar Egil Edinsen tror Liverpool må opp i 98 poeng for å bli mestrer

Ramvik logo 2014

3 Comments


 • free horror games 37 dager siden
  Great win by Liverpool, hope to win more games.

  Reply
 • Veiholmen 72 dager siden
  Gunnar Egil er kjent for å sette høye krav både til seg selv og andre. Han er en vinnerskalle og alltid har kun det beste vært gått nok for gullgutten fra Smøla. En mann som vet hva som kreves for å vinne og som ikke er redd for å ytre sine meninger. Her tror jeg Gunnar har lagt lista litt for høyt og muligens så holder 92-94 poeng. de neste 5-7 kampene blir avgjørende og går nå inn i en fase med CL og ikke minst vi skal på teater den 24 februar. 3 poeng der kan gi en bust som gir GULL. Har alltid trua og herlig å lese å følge gull Gunnar !!

  Reply
 • Roger Hojem 73 dager siden
  Satser på at Liverpool er ferdig med dovnperioden og får tilbake spillere fra skade, samle overskudd og klarer å avslutte en flott sesong på en fin måte. Mange storkamper i vente og det blir et race og nervedrama helt inn. Fotball er både lidelse og glede og kanskje ikke rette for personer med dårlige nerver og ikke et sterkt hjerte. Det går opp og ned og fotball er ferskvare på lik linje som mye annet her i livet. La oss håpe at vi går lysere tider i møte!

  Reply

Add Comment

Lagt inn 73 dager siden av Roger Hojem

Tag: Gunnar Egil Edinsen Liverpool Manchester City PL
Kategorier:
Lest: 642 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys