tirsdag 19. mars 2019


Ble lei av å bli melket og ønsket nord og ned!

Horekunder
Dere kan starte med å lese denne saken . Dette oppsummerer det meste. Greit å tjene  penger på dere, men håper dere taper alle kamper og går til helvete. Vi ble lei av å bli melket og er da ingen horekunder.

Vi bestemte oss i 2012 å flytte til da Rica. Vi ville ikke identifisere oss med en Manchester United pub ,og i 2015 til et  eget lokale King Kenny . Resten er et stort og flott eventyr  og nå teller Liverbirds Kristiansund nærmere 300 medlemmer  og  pengene går tilbake til medlemmene i form for å utvikle klubben og ikke til eiere som skal tjene penger på oss! Her gjøres alt på  dugnad av medlemmer og ildsjeler

King Kenny har blitt en gedigen suksess og ofte er det stinn brakke og kun ekte supportere. Vi snakker kun ekte RØD kjærlighet. Vi står sammen i tykt og tynt og er en stor rød familie. 

YNWA


Liverpool-supporterne strømmer til King Kenny Stinn brakke i King Kenny.jpg

Malia Kristiansund

3 Comments


 • Razor 9 dager siden
  Stedet er jo tragisk i utgangspunktet. Når man topper det med å profilere seg som anti-Liverpool fotballpub får se drive på med karaoke og mænu i fred for meg.

  Reply
 • Rocky 29 dager siden
  Har Svein blitt feil sitert i Tidens Krav eller er det TK som lager en tabloid overskrift i rene The Sun stil for å selge? Hvis det er tilfelle, så burde det kommet en oppfølgingsak. Ser det koker på enkelte digitale plattformer. Jeg velger å tru at dette er storm i vannglass og at journalisten til TK klarte å oppnå det han ønsket med overskriften og fikk mange lesere, og engasjement . Smi mens like er varmt sang Øystein Sunde på 80 tallet og det var nettopp det journalisten gjorde. Regner med at det er mange som heier på Liverpool bare venter på å slå tilbake og husker Svein sine utalelser. Jeg tror Svein har blitt utsatt for en journalist som så sin mulighet til å lage en sak som har passet brdre i The Sun enn lolalavisa og at han ikke var klar over overskriften Kanskje burde han ha bedt om å få lese reportasjen før den kom på trykk Økonomisk for utestedet var det som å bomme på åpent mål

  Reply
 • YNWA 30 dager siden
  Håper at Albert må spise i seg alle ordene og at Liverpool blir ligamestrer og at Manchester United havner i EL sammen med Haugesund. Bare denne artikkelen i Tidens Krav er nok til at Liverpool-supportere ikke går på Christians bar. Du kan ikke drive pub eller være ildsjel å invitere supportere til å komme å se fotball å hygge seg, og så står du der og gliser når laget taper. Oppfordrer ingen Liverpool fans å gå dit å se kamp og bli identifisert ved at du støtter en Manchester pub.

  Reply

Add Comment

Lagt inn 31 dager siden av Roger Hojem

Tag: Horekunder Liverpool Manchester United
Kategorier:
Lest: 485 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys