tirsdag 19. mars 2019


Kaster stein i glasshus

Koker på sosiale medier
Hører rykter om at det koker på sosiale medier etter artikkelen om Svein Albert Aspehaug sine uttalelser om sitt forhold til Liverpool. Journalisten traff gull med overskriften og skapte engasjement og sinne i kok hos de røde som holder med Liverpool. 

Rivalisering og «hat»
Selvsagt skal vi Liverpool-supportere tåle skittkasting og der er en del av gamet. Fotball hadde vært kjedelig uten rivalisering. Vi blir opplært av å ikke like våre naboer, det er noe av det første du får inn som supporter. Liverpool «hater» Manchester United og de «hater» oss. Jeg elsker folk som er dønn ærlig og ikke pakker inn sannheten. Hvorfor si lykke til når du ønsker det skal gå til helvete og at de taper alle kamper?

 Det er ikke lov å lyve er et av de 10 bud. Jeg har aldri lagt skjul på hva jeg mener om Manchester United. Derfor har jeg ingen problemer ved å forstå Svein Albert sine uttalelser. Det kommer rett fra levra og han mener det. Liker dønn ærlighet.

Kaster stein i glasshus
Det som blir litt spesielt her og som kanskje er skivebom er at han sitter i et glasshus og kaster stein. Han har både business å tenke på og ønsker flest mulig kunder og så er det de private følelser og sterke rivaliseringen til Liverpool.  Jeg er sikker på at Svein Albert har fått slengt mye dritt også fra oss Liverpool fans og da må vi tåle å en del tilbake.

Kamp med sterke følelser og skittkasting søndag
Søndag møtes de to lagene og det vil bli mye skittkasting på sosiale medier. Solskjær mot Liverpool og en kamp med enorme følelser. Liverpool-supportere vil bli ønsket velkommen i fiendens hule på Christians bar. De fleste og mest trofaste er selvsagt i King Kenny. De vil ikke sette sine føtter på Christians bar for å se sine helter. De har fått sin egen arena og «hatet» mellom de to supporterklubbene er for stort. Her vil det nok bli opp mot 100 ekte fans som har vært der i med og motvind og som drømmer om å vinne ligaen og at Manchester United ikke kommer i CL.

Dette kalles ekte kjærlighet og rivalisering. Lenger oppe i Storgata vil det nok være flere, men her er ikke alle like helfrelste, ikke supporterutstyr og supportere fra andre klubber. Fotball engasjerer og får mange er det en flott mulighet til å ta seg en tur på byen og slappe av med noen forfriskninger.

The Sun
Personlig synes jeg Svein Albert er en kjernekar og elsker engasjementet og rivaliseringen. Jeg elsker at han er dønn ærlig. Vi har samme lidenskap, men holder med forskjellige lag. Han gjør en kjempe jobb for å skape et miljø for fotballsupportere i byen. Tror nok at journalisten fra TK traff gull med overskriften og skulle nesten tru det var en journalist fra The Sun. Neste gang jeg treffer Svein Albert skal han få en bamseklem av meg og fra min side har jeg aldri hatt noe vondt å si om han, men kanskje er det ikke alltid fordel å være dønn ærlig og ikke i media når journalisten er ute etter en tabloid sak!

King Kenny et fort
Med den sterke rivaliseringen og «hatet» mellom klubbene var det nok beste for begge parter at vi takket for samarbeidet etter FA-cupfinalen i mai 2012 og inngikk avtale med Rica. Beste som har skjedd var når Liverbirds Kristiansund ble stiftet og flyttet inn i King Kenny. Nesten 300 medlemmer og et eldorado og alt overskudd går tilbake til medlemmene i form for videreutvikling av klubben. King Kenny har blitt en gedigen suksess og vårt fort. Alt arbeid utføres på dugnad og med supportere med knallrødt hjerte.

Ups and downs
Fotball engasjerer og Svein Albert fyrte opp stemningen før kampen, så gjenstår det å se hvem som ler best etter kampen. Det vil garantert koke på sosiale medier i timene før og etter kampen. Selv har jeg holdt meg bort fra facebook og sosiale medier for jeg synes det tar fulstendig av og mye som skrives er på et så lavmål at det er skremmende.  Ble rett og slett for mye halleluja Ole Gunnar Solskjær  og kjente det bare sugde energien ut av kroppen min. 

Det som er sikkert er at fotball er ferskvare og som resten av livet så går det opp og ned. Det vil nok komme tøffere dager for Solskjær når hvetebrødsdagene er over. 

Håper på en god kamp søndag og at ikke det er dommeren som kommer i fokus etter kampen. 

YNWA


Kaste stein i glasshus.jpg Liverpool vs Manchester United

Malia Kristiansund

3 Comments


 • Dr dead 24 dager siden
  Svar til Rooney. Diagnosen er nok bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse. Tegn og symptomer på at en bipolar lidelse er i depressiv fase kan være en periode med tristhet. Det er nok det denne supporteren lider av akkurat nå. Fotball kan til tider være brutal og du møter rett og slett den berømte veggen og får blackout

  Reply
 • Rooney 24 dager siden
  Når du håper ditt lag taper framfor å vinne, så har du et problem. Bør oppsøke psykolog snarest og få stilt diagnose. Stiller meg spørsmålstegn om han kan betraktes som supporter. Viktigere at motstanderen taper enn at ditt lag vinner har jeg aldri hørt om tidligere

  Reply
 • Roger Hojem 28 dager siden
  Må legge til at det er godt forhold mellom Manchester United og Liverpool fansen. Begge har skapt sitt eget fort. Litt skittkasting og humor må begge parter tåle. Regner med at mange Liverpool fans husker Svein Albert sine ord og vil bli brukt en del mot han framover og vi glemmer heller ikke Solskjær sine ord Couldn't care less.”. Han skal nok få spise i seg de ordene.

  Reply

Add Comment

Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys