tirsdag 19. mars 2019


Mange hadde tatt turen til King Kenny

Magiske kvelder
Det er noe helt spesielt med CL kvelder under flomlys og samme i King Kenny. Det var som vanlig veldig bra oppmøte og mange hadde møtt opp tidlig for å kose seg med forfriskninger for å roe nervene. Det er slike kvelder vi Liverpool-supportere elsker å spille mot de beste lagene i Europa. Det er også en helt spesiell atmosfære i lokalet  og vi elsker disse kveldene

CL god butikk også for Liverbirds Kristiansund
CL er blitt en pengemaskin også for Liverbirds Kristiansund. Suksess i CL gir ekstra penger i kassa og overskuddet går tilbake til medlemmene i form av videreutvikling av klubben. Oppfordrer alle Liverpool-supportere i Kristiansund å melde seg inn i Liverbirds Kristiansund  og møt opp i King Kenny. Her får du virkelig oppleve god engelsk fotballstemning og som nevnt overskuddet går tilbake til medlemmene og ingen eiere som stikker av med profitten

Eldorado
Tviler på om det finnes flottere lokale å se fotball i Norge. Mange store tv skjermer, nye stoler, gode sitteplasser til alle. Lokalet er flott designet og godt tatt vare på. Hele tiden oppgraderes lokalet og jeg tar av meg hatten og tommelen opp  for den fantastiske jobben styret og ildsjeler legger ned.

Nå snakkes det om å investere i landets beste lydanlegg som skal gi samme følelsen som kino eller nesten som å sitte live på Anfield. Kun det beste er godt nok og med den suksessen og oppmøte Liverpool- supporterne har hatt i det siste, så lar det seg gjøre å investere i nytt utstyr, møbler osv. alt arbeid utføres på dugnad av fantastiske ildsjeler. Medlemmene er de som eier klubben og her er det ingen eiere som stikker av med overskuddet. 

King Kenny bursdag
I
disse dager er det 4 år siden King Kenny åpnet og det har vært fire år med suksess. Klubben drives bra av et meget godt styre, ildsjeler og i fjor hadde Liverbirds Kristiansund nesten 300 betalende medlemmer. Er du ikke medlem, men lyst å støtte klubben i ditt hjerte, så ta kontakt med klubbens leder Johnny Rotvær på tlf 98088254 eller se klubbens side på facebook. Selv om du ikke er i lokalet, så betyr din støtte veldig mye og det har alle råd til.

Greit resultat
Det ble målløs mellom to av de virkelig store gigantene i Europa. Selvsagt hadde vi håpet på seier og at vi klarte å holde nullen. Liverpool skapte ikke all verden og ikke noe å si på resultatet. Det er fortsatt vidåpent før returoppgjøret i Tyskland.

Bedre enn forventet

- Bayern München var bedre enn jeg hadde forventet. De var ballsikre og et meget godt fotballag utalte Rune Edøy

- Vi har for dårlige avsluttere og må sette sjansene, påpekte fotballekspert Lars Helge Høvik

Manchester United neste
Det vil garantert bli stinn brakke søndag når Liverpool og Manchester United møtes. Det vil bli nerver  og mye følelser. Ingenting er verre enn å tape for Manchester United, ingenting i hele verden er bedre enn å slå de røde djevlene. Rett før jul lekte Liverpool med Manchester United og kunne like gjerne ha satt opp skilt med enveis kjøring. Resultatet 3-1 løy det burde vært  5-0. Siden dengang har Manchester United hevet seg og blir nok ikke like enkelt denne gangen

Marerittet er å tape å se Solskjær påføre Liverpool smerter og gi storebror Manchester City en gavepakke. Drømmen er å påføre Solskjær og deres supportere nok et tap og dermed lever drømmen om å vinne PL i beste velvære og gi Arsenal og Chelsea litt hjelp i kampen om topp fire.

.Det blir en påkjenning og disse kampene er de verste i hele sesongen. Du blir helt utmattet  og her er det mye følelser og energi som skal ut.

Oppfordrer alle Liverpool-supportere til å ta turen til King Kenny søndag. Her snakker vi kun ekte RØD kjærlighet og du finner ikke en bedre plass å se Liverpool kamper utenom å være ringside. 
King Kenny er plassen i Kristiansund hvor Liverpool fansentreffes

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 26 dager siden av Roger Hojem

Tag: Bayern Munchen CL King Kenny Liverbirds Kristiansund Liverpool Manchester United PL
Kategorier:
Lest: 255 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys