tirsdag 19. mars 2019


Svikter aldri

Storseier
Liverpool knuste Watford 5-0 og leder fortsatt PL med ett fattig poeng foran Manchester City som slo West Ham 1-0. Chelsea slo Tottenham 1-0 og dermed er Spurs ute av kampen om ligagullet. De må kjempe en bitter kamp mot Chelsea, Arsenal og Manchester United om 3-6 plass. 

Trist å ta farvel med en god venn

Er litt trist å ta farvel med Tottenham. For vinner ikke Liverpool ligaen, så hadde ingenting vært bedre enn at Tottenham hadde vunnet. Håper de klarer topp fire sammen med et av de andre London lagene, men formkurven er ikke særlig positiv. De har en fantastisk manager, unge spillere, og spiller flott fotball. Dessverre er stallen for tynn og når de prioriterte å være med på alle cuper, så ble det deres bane. De burde nedprioritert de hjemlige cupene.

Liverpool vinner nesten alltid når det er kristiansundere på Anfield og Johnny Puma Rotvær og Peder Kofoed har en vanvittig statistikk. Onsdag satt de ringside sammen med 8-10 andre Kristiansundere og så Liverpool høvlet over Watford. Det stoppet på 5-0, men det kunne ha vært mye større seier. Dette var akkurat det Liverpool nå trengte etter en del kamper med tannløs spill framover. Watford er ikke noe stort lag og det skal være klasseforskjell mellom lagene, men uansett 5-0 er sterkt. Faktisk var det tredje kampen på rad Liverpool slår Watford med 5-0 hjemme på Anfield.

Tøff nøtt
Søndag er det klart for Merseyside derby på Goodision park. Det blir en tøff nøtt, men Liverpool må vinne. Med Peder og Johnny på plass, så er mulighetene store for at det blir tre røde poeng.

Spiceboys ønsker alle kristiansundere en god ferie i verdens flotteste by og måtte det bli tre poeng søndag.
Johnny Rotvær

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 18 dager siden av Roger Hojem

Tag: Kofoed Liverpool Rorvær top of the league Watford Watford
Kategorier:
Lest: 236 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys