tirsdag 19. mars 2019


Er det denne mannen som skal gi oss PL pokalen

Ett tap
Liverpool har hatt en meget solid og sterk sesong. Kun ett tap og har 70 poeng etter 30 kamper. Etter nyttår så har Liverpool strevet litt og bare tatt 13 av 24 poeng. 3-4-1 på de siste 8 kampene. Har hatt noen tøffe bortekamper mot begge Manchester lagene og Everton. Er nok de to uavgjortkampene mot Leicester hjemme og West Ham borte som irriterer mest.

Solid og robust byggverk
Nå er det bare til å se framover og det vil også løsne framover. Salah virker helt ut av form, men plutselig kommer ketchup effekten og Liverpool begynner å vinne fotballkamper igjen. Vi må ikke glemme at vi har hatt en fantastisk sesong og har utviklet laget ytterligere. Byggverket er enda mer robust og solid enn sist sesong. Vi har ikke vært like fantastisk framover, men Klopp har gjort de grep som er nødvendig for å vinne pokaler.

Manchester United har fått seg en skikkelig opptur etter Solskjær sin inntreden, men du vinner ingenting med det forsvaret som slipper inn mål nesten i hver eneste kamp. Det var slik Liverpool var i fjor. Jo du kan vinne FA-cupen, som betyr lite.

Statue av Solskjær
Kanskje er Liverpool avhengig av hjelp fra erkerival Manchester United og Ole Gunnar Solskjær. Tror påskekampene og i perioden 14-24 april blir avgjørende. CL kamper og City har borte Palace og United. Tenk dere at lillebror i Manchester slår storebror Manchester City og Solskjær serverer Liverpool PL pokalen. Da vil Liverpool-supporterne sørge for å reise statue av Solskjær.  Det vil skape stor oppmerksomhet og bli en attraksjon at  Solskjær endelig fikk sin statue og av sine røde supportere som han var en del av

Ikke Aspehaug
I motsetning til Svein Albert Aspehaug som heller vil at sitt Manchester United skal tape enn vinne og komme til CL neste år framfor at Liverpool vinner ligaen, så tar vi gjerne mot hjelpen. For Liverpool-supporterne er det viktigst at vårt eget lag vinner og tar gjerne mot hjelp. Vi håper selvsagt ikke at Chelsea skal slå oss for å komme foran Manchester United og hindre de å komme til CL. Det vil alltid være viktigst at vi selv vinner.

24 april kan bli  D-dagen
24 april kan det hende at Svein Albert & sitter på Christians bar og heier på City og Liverpool-supporterne heier på Manchester United. Vi går en thriller avslutning i møte Kanskje må Svein Albert spise i seg ordene allerede denne sesongen?  Har aldri hørt om en supporter som er viktigere at fienden ikke vinner enn at sitt eget lag vinner.  Håper at laget ditt taper og det vil nok henge med den sympatiske Manchester United supporteren resten av livet og har fått stor oppmerksomhet etter at Tidens Krav brettet det ut med et stort bilde og en overskrift som ble lagt merke til.

Vi tar gjerne en Ole Brumm. Manchester City slår Manchester United og Liverpool vinner PL, men vi håper ikke Chelsea slår oss for å hindre Manchester United å komme til CL


TV2 kommer tilbake
TV2 ble mektig imponert over engasjementet i Solskjærs fødeby og kommer mest sannsynlig tilbake. Den ene delen i byen elsker han, mens den andre ønsker han nord og ned og ikke noe suksess.  Bare tanken på at vi Liverpool-supportere kan komme i en situasjon at vi må heie på Manchester United gjør oss kvalm. Vi håper vi får hjelp fra andre og at vi avgjør dette selv.
PL pokal.jpg

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 12 dager siden av Roger Hojem

Tag: Everton Liverpool FC Manchester United PL Solskjær statue Solskjær
Kategorier:
Lest: 76 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys