tirsdag 19. mars 2019


Couldn't care less

Må få jobben
Eventyret om Ole Gunnar Solskjær vil ingen ende ta etter miraklet i Paris. Det var en fantastisk prestasjon og selv jeg som Liverpool-supporter tar av meg hatten for det Ole Gunnar har fått til. Han får spillerne til å gå på vannet og alt er mulig. I tillegg har de marginer med seg og er i et run hvor de tror alt er mulig. Ole Gunnar har gjort en fantastisk jobb og fått tilbake smilet, spilleglede og fansen elsker han.

Slik jeg ser det har ikke klubben noe annet valg enn å gi han jobben på permanent basis og regner med det vil komme innen noen få dager. Det er uvirkelig at lille askeladden fra Karihola skal lede mektige Manchester United. Det er et eventyr og det vil aldri skje igjen.

Couldn't care less
Mange stopper meg, ringer og skriver til meg om hva jeg synes om Ole Gunnar Solskjær og om han bør få jobben etc.  Ja jeg mener han bør få jobben og har gjort en fantastisk  jobb og er rett person. Det er umulig å komme unna han og han får jobben. Det er kun snakk om dager før det blir bekreftet.

Ole Gunnar er en fantastisk person, jordnær ekte kristiansunder og den største merkevaren for Kristiansund. Har ikke hørt noen som har sagt noe stygt om han og familien. Det eneste negative er at han trener feil klubber i Molde og Manchester United og da er du elsket av noen og mislikt av andre. Det har ikke noe med personen Ole Gunnar, men at fotball er sterke følelser og rivalisering.

Egentlig bryr jeg meg ikke om hva som skjer rundt Ole Gunnar Solskjær og Manchester United bortsett fra at jeg håper de taper alle kamper. For å bruke de ordene som nettopp Ole Gunnar brukte tidligere om jeg ønsker at de skal vinne Couldn't care less. Jeg har mer enn nok med Liverpool.

Jordnær 
Ole Gunnar er som nevnt en fantastisk person og samme med familien. De er jordnær og  har truffet Ole Gunnar flere ganger, diskutert fotball Liverpool, Manchester United, KBK,osv . Fortalte om da han traff Klopp på treningsleir for noen år siden da som Molde trener osv. Husker også tirsdagen etter at Manchester United hadde slått Liverpool 2-1 og gratulerte han med seieren og vi diskuterte kampen.  

Flink med unge spillere

Marcus Rashford scoret og diskuterte  unge talenter og fortalte om  Ravel Morrison den største av dem alle.Han var helt unik  og aldri opplevde  større talent, men hadde dessverre en tøff oppvekst   og ble ikke den stjerna som helt sikkert Ole Gunnar hadde fått fram om han hadde blitt i klubben. Prøvde  å kjøpe han til Cardiff og kom først etter at Solskjær  hadde fått sparken.  Han er nå i Østersund  Ole Gunnar  er hyggelig og med et lurt smil og flink med mennesker  og unge spillere. Har  du selv trua, jobber knallhardt , disiplin er det meste mulig. Han er heller ikke redd for  å gi dem muligheten  og da er det viktig å gripe muligheten. 


Æ eller I
Ettersom han har trent Molde i mange år og i to perioder er det noen som lurer på om han er Æ eller I.

 Ole Gunnar er og blir Æ. Traff han på Gardermoen i oktober KBK  sitt andrelag med nesten bare guttunger hadde spilt kamp på Østlandet og tapt stygt Ole  Gunnar gikk og snakket med de fleste, spøkte, lo og var seg selv.  Spillerne fikk sikkert også noen gode ord og de har enorm respekt for Ole Gunnar. 
Selvsagt benyttet jeg anledningen til å diskutere Liverpool vs United som var inne i en krise  

Du vet aldri 
- Står ikke  bra til med laget ditt nå  sa jeg og gliste

- Du må ta over  fortalte jeg på det som var en spøk

- Youll never know svarte Ole Gunnar og smilte lurt

To måneder senere får han jobben på vikariat Tror nok ikke det var et tema 15 oktober på Gardermoen,  men  litt slik Ole Gunnar er Du vet aldri og ingenting er umulig. Nyter livet her og nu og du vet ikke hva morgendagen bringer

Kongen av Kristiansund
Sørger du for at Manchester United slår Manchester City og Liverpool vinner ligaen, så skal vi Liverpool fans sørge for at du blir utnevnt til kongen av Kristiansund og få reist en statue.

Hadde du trent andre lag eller Molde og Manchester United skulle jeg ønsket deg all suksess som var mulig bortsett fra når dere møter KBK og Liverpool. Ole Gunnar du er den største personligheten i Kristiansund sin snart 277 års historie. Håper du får jobben som manager i Manchester United. Det har du virkelig fortjent og det er nok bare snakk om dager før det blir offentlig.


Jurgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær


No Comments


Add Comment

Lagt inn 9 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 159 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys