tirsdag 19. mars 2019


Seier uten å sprudle og ingen trær vokser inn i himmelen

Imponerte ingen
Liverpool slo Burnley 4-2 uten å imponere noen. Viktigst var 3 poeng og fortsatt heng på Manchester City. Det som var meget imponerende var at over 30 stk hadde tatt turen til King Kenny. Det er meget bra kl 13 på en søndag og det var ingenting å utsette på stemningen.

Liverpool er ikke i form, men har uansett klart å sanke litt poeng og har kommet opp i 73 poeng, når 8 kamper gjenstår og ligger på andreplass ett poeng bak Manchester City. Liverpool må bare fortsette å sanke flest mulig tre poenger og håpe at storebror fra Manchester snubler.  Når vi ser på kampprogrammet til de to topplagene, så ser det ganske likt ut.

Ingen trær vokser inn i himmelen
Ole Gunnar Solskjær har vært en meget dyktig gartner og sådd bra og fått høstet frukter av det han har sådd. Søndag kom det første tapet borte mot Arsenal og det måtte bare komme. Ingen trær vokser inn i himmelen og de fleste eventyr tar slutt. Flaksen, marginer, VAR osv. må stoppe opp selv for askeladden fra Kristiansund. Søndag spilte de meget bra å fortjene poeng, men denne gangen var ikke marginer på Solskjær sin side.

Thriller
Det betyr at det blir et race helt inn både om hvem som blir seriemestrer og topp fire. Kanskje trenger Manchester United hjelp mot oss mot Chelsea og vi hjelp fra dem mot Manchester City. Eller vil Svein Albert sitte på Christians og håpe at de taper og heller spille EL mot Haugesund eller CL mot Barcelona? Vi tar gjerne mot hjelp fra Manchester United.

Blir det avgjørende så vil Liverpool-supporterne gjøre Ole Gunnar Solskjær til konge av Kristiansund. Få reist en statue før de i Molde reiser statue. Vi går en nervøs vår i vente og hver kamp og helg er en påkjennelse.

Neste kamp er Bayern Munchen i CL. Er det denne kampen som blir vendepunktet for Liverpool og det løsner. Skal Liverpool vinne noe så må det løsne  framover og Salah må begynne å score. 


King Kenny.

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 7 dager siden av Roger Hojem

Tag: King Kenny Liverpool Ole Gunnar Solskjær
Kategorier:
Lest: 50 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys