tirsdag 19. mars 2019


ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!
Det vil nok være bortimot stinn brakke av forventningsfulle supportere når Liverpool og Bayern Munchen møtes i kveld klokken 21. To av de største gigantene i Europa. To klubber med historie og sjel. Det er litt av et fjell Liverpool og Klopp skal bestige, etter 0-0 i den første kampen på Anfield, men selvsagt har vi trua. Liverpool elsker de store kveldene i CL under flomlyset 

King Kenny
Skal du se kampen og bor i Kristiansund & omegn er King Kenny plassen. Det må være norges flotteste lokale med de beste fasiliteter og mange store tv skjermer. I tillegg eer det kun ekte supportere med hjerte langt utenpå drakta og som skaper herlig engelsk fotballstemning.

King Kenny er plassen hvor Liverpool fansen går i Kristiansund og du er garantert å ikke møte på en supporter fra andre lag som håper Liverpool taper, eller folk som ikke er interessert i fotball og bare er på byen for å hygge seg med noe friskt i glasset. Her er alle likestilt og et fantastisk miljø. Vi er en stor RØD familie.

Liverbirds Kristiansund

Adressen er Fosnagata 5. Du kan lese mer om Liverbirds Kristiansund på deres side på facebook. i 2018 hadde de nesten 300 betalende medlemmer og alt arbeid er basert på dugnad av ildsjeler og medlemmer. Her er det ingen eiere som stikker av med overskuddet, det går tilbake til klubbens medlemmer til videre utvikling av klubben og lokalet. Bare det er god nok grunn til å støtte Liverbirds Kristiansund  og bli medlem. 

YNWA
King Kenny er plassen i Kristiansund hvor Liverpool fansen treffes

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 5 dager siden av Roger Hojem

Tag: ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ Bayern Munchen CL King Kenny Liverpool FC
Kategorier:
Lest: 61 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (827)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys