torsdag 25. april 2019


King Kenny er plassen søndag

Top of the league
Liverpool har muligheten til å ta tilbake tabelltoppen ved seier borte mot Fulham søndag. Det er en kamp Liverpool bør vinne og legge litt press på Manchester City som fikk sin kamp utsatt pga FA cup kamp mot Swansea lørdag som de vant 3-2.

Nok en kamp der dommerne kom i fokus og nå må de få inn VAR på alle kamper i England på de to øverste nivå. Det må ikke være slik at dommerne favoriserer de store lagene og selv om jeg ikke så kampen, så er det i følge media ingen tvil om at hjemmelaget ble snytt for en eventuell for oss Liverpool-supportere var dette gull. For det betyr en ekstra kamp for Manchester City og håpet er at de går videre i både FA-cupen og Cl og det betyr flere kamper og større muligheter for Liverpool å vinne PL

Hvetebrødsdagene er over
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har hatt marginene på sin side og levd på en rosa sky. Lørdag ble det exit mot Wolverhampton i FA-cupen. Ulvene spiste de profilerte stjernene fra Manchester som ulvemat. Dermed står Solskjær med to strake tap.

Solskjær er rett mann
Jeg både håper og tror han får jobben. Han fortjener jobben på permanent basis og har gjort en meget god jobb. Resultatene taler for seg selv og han har fått tilbake spillegleden, smilet, resultater og fansen elsker han. Ingen trær vokser inn i himmelen, men gartneren Solskjær har sådd et godt frø og bør få fortsette på prosjektet. 

Hvis de ansetter en mer profilert  manager. Hva skjer om de da kommer til oktober og resultater er uteblitt og fansen begynner å synge på Ole. Styret har ikke noe annet valg enn å gi han jobben. Regner med når han lander på Kvernberget og velfortjent ferie, så har han enten skrevet under kontrakten eller fått muntlig beskjed om at han er tiltenkt jobben. De har ikke noe valg og  jeg tror det er et godt valg

Serverer du Liverpool ligamesterskapet Ole Gunnar skal du få statue og vi skal utrope deg som kongen av Kristiansund.

King Kenny
Liverpool-supporterne i Kristiansund treffes i King Kenny. Dørene åpner allerede klokken 14. De håper og vet at eneste som gjelder er tre poeng og leggepress på Manchester City. Tap i dag kan bety begravelse og Manchester City vinner nok et PL gull.  Det blir ikke lett, men skal drømmen om å vinne sitt første PL gull ever og første ligamesterskapet på 29 år så er det kun tre røde poeng som gjelder.




Supporterne i King Kenny lagde en magisk atmosfære.jpg Johnny Puma Rotvær King Kenny.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 39 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 186 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys