torsdag 25. april 2019


Top of the league

Stort engasjement
Rundt 40 supportere hadde tatt turen til King Kenny søndag og det er meget imponerende midt på en søndag. Det som er herlig er at det er en fin blanding fra barnefamilier, ungdommer og gamle ringrever. Ingen tvil om at King Kenny har blitt en stor suksess, som i disse dager kan feire fire år i eget lokale. 

Top of the league
Liverpool slo Fulham 2-1 i en dramatisk kamp. Liverpool dominerte fullstendig og ledet 1-0 til pause etter scoring av Mane. Det var klasseforskjell på lagene og du kunne se at det var topp mot bunn som møttes.

Spøkelset slår til
15 minutter før slutt skjer det fatale. Rot mellom klubbens to dyreste og beste spillere Virgil van Dijk og Alisson Becker førte til at tidligere Liverpool spiller Ryan  Babel kunne score et av sitt enkleste mål. Den tidligere Liverpool spilleren valgte og ikke å juble i respekt for klubben og de tilreisende fra Merseyside. Han fikk anerkjennelse i King Kenny.

- Faen i helvete skal drømmen om å vinne PL stoppe her av en tidligere Liverpool spiller, sier min sidemann

- Rolig vi har god tid. Vi må bare fram å score, men kampen burde ha vært avgjort for lenge siden, skyter Gunnar Bergsnev.

Plutselig er det helt stille i King Kenny. Selv Johnny Rotvær og biffrekka ved baren som de kaller seg er uvanlig lavlytt. Det er som regel der sangene og ropene starter, men de var i sjokk.

Drømmen lever
Salah har de siste ukene sett mer og mer ut som Ole Aleksander Filibom-bom-bom . Han prøver på nytt et desperat skudd som går midt på Fulham keeperen som har grønnsåpe på hanskene. Mane er on fiere er raskt frempå og keeperen velger å felle han. Soleklar straffe og Milner setter den midt i mål- Liverpool leder 2-1 og når dommeren blåser av så runger Liverpool. Liverpool, Liverpool utover lokalet. Det var en gjeng lettet supportere som forlater lokalet med et stort glis. Liverpool leder serien og de går hjem med håp i deres hjerter som vi synger om i hymen. Vi kommer aldri til å gi opp så lenge det er håp. I dag vant vi på en middels dag, men hvem bryr seg kun tre poeng som gjelder.

- Herlig seier, men hvorfor må vi alltid gjøre det så spennende, sier Johnny Rotvær

Tok turen fra Bergen
- Jeg bor i Bergen, men ingenting er å få oppleve kamper her i King Kenny, sier utflytta kristiansunder Bjarne Lund

- Blir det en avgjørende kamp og Liverpool kan vinne ligaen, så skal jeg ha den her i King Kenny. Flybilletter fra Bergen til Kristiansund kan ofte koste 6000 kroner, men det betyr ingenting.

- Jeg skal være tilstede der og da, avslutter en lykkelig Bjarne Lund som har med en signert gave fra Bruce Grobbelaar og John Arne Riise til Liverbirds Kristiansund

Bjarne Lund og samboer Anne Karin Arnestad er to med et stort og varmt hjerte og deres hjerte banker for Liverpool og Liverbirds Kristiansund. Godt oppmøte i King Kenny.jpg Anne Karin Arnestad og Bjarne Lund går aldri alene.jpg Biff rekka som de kaller seg og som er de som regel fungerer som oppsangere.jpg Biljard er alltid populært for å roe nervene.jpg Ragnhild Rørstad supporter og ildsjel.jpg Spendte supportere før kampen.jpg Spendte supportere.jpg

Malia Kristiansund

No Comments


Add Comment

Lagt inn 38 dager siden av Roger Hojem

Tag: Fulham King Kenny Liverpool top of the league
Kategorier:
Lest: 199 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys