torsdag 25. april 2019


Top of the league

Enorme gledescener
Liverpool avgjorde en thriller av en fotballkamp hjemme mot Spurs ved å score seiersmålet på overtid. Slike seirer gir en ekstra bust og håpet om første ligagullet på 29 år lever. Klopp satset alt framover og kjørte på med 4 spisser etter at Tottenham utlignet. Han viste hvor mye tre poeng betydde og da fikk det heller briste eller bære. Tottenham hadde to enorme kontringer på slutten når Liverpool kjørte alt framover i jakten på tre poeng.

Du kunne se de gledescener både hos spillerne, manageren og fansen når seiersmålet kom. De tre poengene der betyr enormt.

Vi vil ha seks
Vi hadde 7 finaler og må mest sannsynlig vinne alle 7. Nå avberget vi første matchball i siste sekund og det er 6 finaler igjen. Vinner Liverpool dem tror jeg det er 99 % sjanse for at gullet kommer hjem. Manchester City vinner heller ikke alle sine 7 siste kamper. Nå tror jeg heller ikke Liverpool gjør det, men det vil nok bli en thriller til siste slutt.

Aldri vært bedre
Liverpool har 79 poeng på 32 kamper. Aldri i klubbens 127 års historie har Liverpool vært bedre. Normalt skulle de nesten ha avgjort ligaen allerede og sist Liverpool vant ligaen vant de på 79 poeng og Leicester vant ligaen på 81 poeng for noen år siden. Problemet er at det er to klubber som er et hav foran de andre og at Manchester City er enorm. Skulle ikke Liverpool bli mestrer er det bare og gratulerer storebror i Manchester med nok et gull. Da er det vel fortjent og du kan ikke gjøre noe annet etter og ha levert tidenes beste sesong.

Ikke hjelp fra Solskjær

- Glem at vi får hjelp fra Manchester United. De er ikke gode nok til å ta poeng fra Manchester City, tikket det inn sms fra sportsansvarlig i Tidens Krav Rune Edøy

- Håpet ligger i kampene mot Tottenham og Crystal Palace, skriver Edøy

Edøy var heller ikke nådig i sin kommentar i Tidens Krav om Manchester united. Hvetebrødsdagene er definitivt over 

Tror eksperten har helt rett
Jeg har sett noen av kampene til Solskjær og kan ikke i mine villeste fantasier se at de kan ta poeng mot storebror. De har et forsvar som er like åpent som en hjemme alene fest og mot PL beste offensive lag kan det fort bli tennissifrer.

Fotballen er rund og det har skjedd under før, men ser ut som hvetebrødsdager er over for Solskjær og ingen tre vokser inn i himmelen.

Viktigste er uansett å fokusere på Liverpool og neste kamp, så får de andre lagene bare holde på. Det som er helt sikkert er at Solskjær står ovenfor en stor oppgave, men det snur fort i fotball. Liverpool 9 poeng bak Manchester United i fjor og 18 poeng foran i år

Drømmen lever

Ramvik logo 2014

No Comments


Add Comment

Lagt inn 22 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 137 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys