torsdag 25. april 2019


Traff ikke isfjellet og top of the league

Herlig atmosfære
Rundt 40 feststemte supportere hadde tatt turen til King Kenny fredag. Hver kamp er en finale og du merker det på stemningen og atmosfæren at det er mye som er på spill. Fredag er en flott dag for fotball og stemningen var god allerede lenge før kampstart.

Isfjellet
Undertegnede har fryktet denne kampen i flere uker at dette er isfjellet som kan knuse vår drøm. Southampton har spilt meget bra i det siste og hadde fire seirer på de fem siste og tapet kom borte på Oldt Trafford hvor de ble bortdømt.

Hjemmelaget tok ledelsen tidlig og lydnivået i King Kenny sank og du kunne se frustrasjon blant supporterne. Skulle Liverpool oppleve samme skjebne som Titanic at de gikk på isfjellet. Liverpool utlignet før pause og plutselig eksploderte det i lokalet. Flere begynte å få trua på at dette ordner seg

- Denne var viktig at vi fikk den før pause, nå har jeg virkelig trua sier en feststemt Rune Edøy

- Typisk 1-3 kamp kontrer Eilif Odde.

Top of the league
Liverpool kjører hele andreomgang, men får ikke utelling for presset. Klopp gjør flere forandringer og satser alt for tre poeng akkurat som mot Tottenham for en uke siden. Når Salah setter inn 2-1 på en kontring i verdensklasse, så eksploderer det fullstendig. Folk kaster seg rundt halsen på hverandre og Liverpool, Liverpool, Liverpool runger i lokalet mens skjerfene vaier i lufta. For et herlig syn og magisk stemning. Det var enorm lettelse som kom ut og når Hendo setter inn 3-1 rett før slutt er seieren og top of the league et faktum

Øresus
Jeg var igjen en times tid etter kampen for å suge til meg stemningen og gledescenene. Det var kun 40 stk men føltes ut som minst hundre. Liverpool sangene runget utover Kristiansundsnatta.  Drømmen lever og det vil nok bare bygge seg opp de neste ukene og nå kommer kampene tett som hagel.

Jeg våknet opp neste dag med øresus og uten stemme. Kroppen føltes som jeg har vært på fylla, men fakta var at jeg ikke hadde rørt en dråpe alkohol. En bedre start på en helg er det umulig å få. Treningsøkten klokken 9 gikk bedre enn på lenge og det var nok mye positiv energi som kom ut. Andre hadde kanskje en litt tyngre lørdag, men hvem bry seg om det når du får oppleve slike gledescener sammen med dine venner. Skulle Liverpool vinne PL så blir det nok en lang fest hele sommeren. 


To lag pisser på røkla
Liverpool er sikret CL og kan ikke bli dårligere enn nummer 3 og det fem runder før slutt. 82 poeng har i enkelte sesonger holdt til gull. I år er to lag så suverene og på en anen planet enn de andre lagene at Liverpool kan risikere å tape ligaen med 97 poeng. Manchester city virker ustoppelig og kan vinne 4 titler på en sesong. Klarer de det så er det ingen tvil. Tidenes beste lag i en sesong i England og muligens Europa ever.

Liverpool er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong i klubbens historie poengmessig ever. Skulle ikke det holde til gull, så er det bare og gratulerer Manchester City. Da kan man begynne å lure på hvordan Liverpool skal vinne PL.

Vi får ta en kamp om gangen og selvsagt kan Liverpool vinne CL, men for de aller fleste er det 5 finaler i PL som er viktigst. Chelsea kommer til Anfield på søndag og blir nok et isfjell som må bestiges og knuses. De har knust våre drømmer før de, men med et feststemt og fort Anfield skal det bli 3 poeng

MAKE US DREAMTop of the league.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 18 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 136 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys