torsdag 25. april 2019


Lyset og håpet

Håp i hjertet
De håper 29 års ventetid er over og at footballs coming home. De har stått sammen i tykt og tynt De har sett sin aller største rival Manchester United tatt over som det ledende laget og revet de ned fra kronen.

Noen har både blitt far og bestefar i mellomtiden, noen har blitt  far, mistet håret og alle mye gråere i håret. Om dette skyldes  Liverpool sine resultater eller naturens side er ikke sikkert. Det som er sikkert  at hjerte banker like mye og hardt for Liverpool. Samholdet og vennskapet er like sterkt YNWA❤️❤️❤️

Ventetiden over? 
Nå kan ventetiden være over. Manchester United er allerede passert og har et lag som ikke bør by på problemer de neste årene. De befinner seg i samme posisjon som Liverpool for nepen år siden og bytter managere oftere enn vanlige folk skifter bil. Det er større muligheter for at Jesus kommer gående over Bolgsvaet enn at Ole Gunnar kommer til å vinne ligaen som manager med Manchester United

Et problem
Det er bare et stort problem og det er at Manchester City er på et nivå som ingen andre engelske lag ever har vært på. De kan klare nesten 200 poeng på to sesonger. Aldri før har England hatt et bedre lag. Ferdig snakket. Selvsagt er det mange som snakker om økonomisk doping etc, men det er det ingen som nevner at lag tidligere også kjøpt seg titler. De med størst budsjett og lønninger vinner som regel. Trenger ikke å være professor i matte for å forstå det.

Make us dream

Liverpool-supporterne drømmer, men de fleste tør ikke å snakke om drømmen. De vet hvor gode Manchester City er, men alt er mulig. Ikke alltid de med mest økonomiske muskler vinner. Leicester vant med tombolapenger, men går 50 år til neste gang.

Vi fortsatt må ha trua. Kanskje Onkel Roy og Crystal Palace hjelper oss eller beinknuserne fra Burnley. Vi lever i håpet og drømmen, men kan være knust allerede i kveld når Chelsea kommer på besøk. 3 røde poeng er eneste som gjelder og har selvsagt god tru på det.


Ventet  lenge.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 11 dager siden av Roger Hojem

Tag:
Kategorier:
Lest: 74 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys