torsdag 25. april 2019


Pokalen havner i Manchester

City for sterke
Liverpool tapte 3-0 borte mot Manchester City. Kampen var jevnere enn resultatet tilsier, men Liverpool sliter med å omsette sjanser i tellende resultater. Ser ut som om enkelte spillere er vaksinert mot å score. Det var mye positivt fra kampen og bortsett fra de stygge siffer, så er jeg ikke skremt. Det som bekymrer meg er hvem som skal score nå som FA har utestengt Suarez i åtte kamper. Liverpool ga opp kampen å jobbe mot FA. Det blir som å jobbe mot staten og det er nesten en umulig oppgave. Ser ut som om FA vil gjøre alt for å ta Liverpool, men ingen klarer å splitte klubben. Supporterne, spillerne og klubben tar avstand mot rasisme, men vi vet at Suarez ikke er noen rasist

NÅ har FA sagt hva de mener om rasisme og det skal bli artig å se hvordan de kommer til å håndtere dette i framtiden. Blir vel slik at alle kommer til å beskylde hverandre for å være rasist. Vi får se om det er likhet for loven, eller om FA fortsatt gjør forskjellsbehandling. Liverpool må leve med at en av klubbens spillere har blitt dømt og stemplet som rasist, på lik linje som Manchester United må leve med at en av klubbens største legender Eric Cantona ble dømt for å være en voldsmann.

Ny spiss
Liverpool må ut på overgangsmarkedet å hente inn en spiss. Regner med at Dalglish og eierne har en plan og at det kommer noen forsterkninger i januar. Det er fortsatt gode muligheter for CL og det er ikke akkurat borte mot City Liverpool skal regne med å øke poengfangsten. Jeg har fortsatt god tru på minst 4 plass og kvalifisering til CL neste sesong.

Jeg tror også Liverpool har gode muligheter til å slå ut City i Ligacupen og vinne turneringen.

Arsenal tapte
Arsenal spilte en god førsteomgang mot Fulham og ledet fortjent 1-0 ved pause. I andreomgang ble de for feige og skulle forsvare ledelsen. Det beste forsvar er som regel angrep, og Gunners bles straffet for sin feighet med to sene scoringer til Fulham.

Arsenal har hatt en god periode lenge og jeg er ikke overrasket over at de tapte. Dette Arsenal laget er ikke god nok til å utfordre Manchester lagene om tittelen, og må nok konsentrere seg om å komme blant topp fire.

Manchester United ydmyket
Manchester United ble ydmyket og kledd av helt naken mot Newcastle. Hjemmelaget leverte årsbeste og har flere klassespillere. Hjemmelaget stoppet ikke før det stod 3-0 og den første triumfen mot United på 10 år. Manchester United har nå tapt to kamper på rad og ligger tre poeng bak City. Det er lenge til mai og du skal aldri avskrive United. De har en enorm vinnerkultur og det kan fort bli avgjørende i innspurten. United har et mye tøffere program igjen, men hver kamp lever sitt eget løp. Flere av United spillerne som har vært bærebjelker for klubben suksess er på hell. Både Giggs og Ferdinand har sett sine beste dager. Ferguson har et stort keeper problem.

Det er typisk United å slå kraftig tilbake. En meget viktig kamp til helgen når de møter City borte i FA cupens 3 runde. Tap der og ut av cupen vil bare gjøre krisa komplett, men seir vil bety enormt med tanke på resten av sesongen. United tapte 1-6 hjemme for city og en ny ydmykelse vil være krise

Chelsea og Tottenham vant
Begge London lagene vant sine kamper og tok tre viktige poeng i toppen. Chelsea har slitt i det siste og flere av spillerne er over toppen. De vil helt sikkert handle stort i januar. Tottenham har overrasket meg stort i høst, men jeg sitter fortsatt med en følelse at de vil gå på en del smeller utover. Selv om de ligger langt foran Liverpool, så er jeg ikke sikker på at de kommer foran Liverpool når status skal gjøres opp i mai.

Pokalen havner i Manchester
Jeg skal prøve å komme med et tipps på hvordan tabellen vil se ut ved sesongslutt. Det vil helt sikkert skje store ting på overgangsmarkedet, skader, suspensjoner og spillere som ikke er tilgjengelig.

1)Manchester City
Har den sterkeste troppen, og bøtter inn med mål. De har mange matchvinnere og har et godt forsvar og muligens PL beste keeper. De kommer sikkert til å forsterke laget ytterligere i januar.De har det letteste programmet igjen og tar sitt første ligamesterskap på en evighet.

2)Manchester United.
De har et tøft program igjen. Sliter med å finne hvordan de skal komprimere den rette midtbanen. Har også et keeper problem og flere av spillerne er over toppen. Har en fantastisk vinnerkultur, samt en stor og sterk tropp. Kan også være sesongen hvor det kollapser fullstendig for United og at de ender opp på 3-5 plass. Er dette starten på nedturen og City overtar rollen som United har hatt?

3)Chelsea
Har ikke imponert og det er ingenting som tilsier at de skal komme på pallen, men pga økonomiske muskler så kommer de blant topp tre. Kommer de i flyten, så kan de fort gå forbi Manchester United. De kan like gjerne ende på 4-6 plass, men tror pengene avgjør.

4)Liverpool
Tror og håper at det løsner for Liverpool og en fjerdeplass er innenfor rekkevidden. De er avhengig av å hente inn en spiss og at Carroll og Gerrard leverer varene.

5)Tottenham
Spurs har spilt glimrende har en stor og sterk stall, men jeg klarer ikke å ta de helt på alvor. Venter bare på at de skal ramle sammen som et korthus. De har et stort forsprang på Liverpool og Arsenal, men som sagt lenge igjen. De vil mest sannsynlig få en dårlig periode og jeg tviler på Harry Redknapp sine taktiske vurderinger. Det er et vågalt og mange vil sikkert si idiotisk å plassere de bak Liverpool, men magefølelsen min sier det

6)Arsenal
Tror Arsenal vil få det tøft siste halvdel av sesongen. Er helt avhengig av nøkkelspillere holder seg skadefri. Flere av spillerne blir borte i forbindelse med Afrikamesterskapet. Er dette Arsne wenger sin siste sesong som manager? Arsenal er på lik linje som Liverpool desperat etter å vinne titler og jeg tror at fansen vil miste tålmodigheten med Wenger om de skal ende opp med nok en sesong uten sølvtøy.


Det skal bli spennende å se hvordan det går med mine spådommer. Det er lenge igjen og mulig jeg ikke er helt objektiv, men den som lever for se!

Kom gjerne med dine tipps i kommentar feltet.

Steven Gerrard.jpg


No Comments


Add Comment

Lagt inn 7 år 110 dager siden av Roger Hojem

Tag: Arsenal Chelsea Liverpool Manchester Tottenham
Kategorier:
Lest: 2262 ganger
Skriv ut
Enter the name you would like to appear on the comment.
(required)
Enter the email you would like to use to get updates. You email is not visible and can not be used by other users.
(required)
Enter you comment help.
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
  Post Comment
 


Artikkelforfattere:

Roger Hojem (840)
Spiceboys (10)
Arve Kvalvik (10)
Kjetil Johnsen (5)


Arkiv:

Alle


Søk:

 Søk
 
 

 

 


nettsiden er produsert og publisert av ramvik.no

(C) Spiceboys